עוגה בחושה שיש וניל-שוקולד
מתכון חובה בכל בית, השילוב של שוקולד ווניל שכל ילד אוהב.
+
לבלילת הוניל:
+
1 אצבע
+
2
+
2/3 כוס
+
3/4 כוס
+
1 כוס
+
לבלילת השוקולד
+
1 אצבע
+
1/4 כוס
+
1/4 כוס
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
לבלילת הוניל: |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
2 ביצים | |
2/3 כוס מים | |
3/4 כוס סוכר | |
1 כוס קמח תופח |
לבלילת השוקולד |
1 אצבע BAKEIT שוקולד | |
1/4 כוס מים | |
1/4 כוס סוכר לבן |
Tools
כלים במתכון זה

תבנית אפייה/אינגליש קייק

מטרפה

קערה גדולה

נייר אפייה (לא חובה)

תנור אפייה

Ingredients
-
לבלילת הוניל:
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
2 ביצים
-
2/3 כוס מים(150 מ"ל)
-
3/4 כוס סוכר(150 גרם)
-
1 כוס קמח תופח(140 גרם)
-
לבלילת השוקולד
-
1 אצבע BAKEIT שוקולד
-
1/4 כוס מים(60 מ"ל)
-
1/4 כוס סוכר לבן(50 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
לבלילת הוניל:
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קמח וטורפים לתערובת חלקה ללא גושים.
- מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק.
לבלילת השוקולד:
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT שוקולד, מים וסוכר וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- טורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה (אם צריך, מחממים שוב להמסת הסוכר).
- מוזגים את בלילת השוקולד על גבי הבלילה הלבנה בתבנית האפייה, ובעזרת שיפוד או סכין יוצרים דוגמא של שיש.
- אופים כ-32-35 דק'.