עוגת שוקולד טבעונית בחושה

אצלנו בדורות, עושים הכל בשביל שכולם ייהנו לכן הכנו עבורכם עוגת שוקולד מעלפת ללא ביצים. נימוחה ועסיסית. תכינו ותתאהבו.
  • 55-45 דקות ועד שקיסם יוצא עם פירורים לחים
  • תבנית לחם גדולה / תבנית חד פעמית 20*30 / תבנית קפיצית קוטר 24 ס"מ
  • קל
  • 2 אהבתי
  • 462 צפיות
  • שתף
+
2 אצבעות מרכיבים
+
1/4 1 כוס
+
2 כפיות
+
1 כוס
+
1/2 כוס
+
1/4 1 כוסות
+
1 כפית
+
1 כפית
+
1 כפית
+
1/2 כפית
+
לציפוי
+
1 אצבע
+
6 כפות
+
5 כפות

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד
1/4 1 כוס חלב צמחי (סויה/ שקדים/ שיבולת שועל) (300 מ"ל)
2 כפיות חומץ (12 מ"ל)
1 כוס סוכר חום כהה (200 גרם)
1/2 כוס סוכר לבן (100 גרם)
1/4 1 כוסות קמח (175 גרם)
1 כפית אבקת אפייה (3 גרם)
1 כפית סודה לשתייה (3 גרם)
1 כפית אבקת קפה נמס
1/2 כפית מלח (3 גרם)
לציפוי
1 אצבע BAKEIT שוקולד
6 כפות מים (70 מ"ל)
5 כפות סוכר (70 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

קערה גדולה
קערה גדולה
מטרפה
מטרפה
תנור אפייה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית קפיץ עגולה
תבנית קפיץ עגולה
עוגת שוקולד טבעונית בחושה

Ingredients

  • לציפוי

Share

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות.

  1. מוציאים לקערה גדולה 2 אצבעות BAKEIT שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים לקערה חלב צמחי, חומץ, סוכר חום וסוכר לבן וטורפים היטב עד לאחידות.
  3. מוסיפים לקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתיה, אבקת קפה נמס ומלח וטורפים לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית ואופים כ-30-40 דק',  עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (מקפידים לא לייבש את העוגה).

ציפוי (לא חובה):

  1. מחממים בקערה קטנה את כל מרכיבי הציפוי, מערבבים יחד לקבלת רוטב אחיד ושופכים את הציפוי על העוגה המקוררת.
עוגה בחושה שיש וניל-שוקולד
עוגה בחושה וניל שוקוצ'יפס
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here