פנקייק שוקולד

שבת בבוקר, מוציאים אצבע שוקולד של דורות מהפריזר, מוסיפים את שאר המרכיבים וברגע יש לכם בלילה לפנקייק מפנק שמתאים לכל רוטב טעים.
+
1 אצבע
+
3
+
3/4 כוס
+
3/4 כוס
+
1/4 1 כוס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT שוקולד
3 ביצים
3/4 כוס סוכר לבן (150 גרם)
3/4 כוס מים (180 מ"ל)
1/4 1 כוס קמח תופח (175 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

מטרפה
מטרפה
קערה גדולה
קערה גדולה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
תנור אפייה
תנור אפייה
מחבת בינונית
מחבת בינונית
פנקייק שוקולד

Ingredients

Share

הוראות הכנה:

  1. מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2.  מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים היטב לאיחוד, מוסיפים קמח וטורפים שוב עד קבלת תערובת אחידה.
  3. מחממים מעט שמן במחבת על אש נמוכה. מוזגים מהבלילה כמות של קצת פחות מרבע כוס לכל פנקייק.
  4. מטגנים כדקה, עד שמתחילות להופיע בועות על גבי הפנקייק אבל כשפני השטח עדיין לא יבשים לגמרי, בעזרת כף שטוחה או מרית הופכים את הפנקייק לצידו השני ומטגנים כדקה נוספת.

טיפ

*הפיכת הפנקייק מתבצעת כאשר מופיעות בועות אבל המסה עדיין לא יבשה לגמרי, כך מתאפשר למסה לתפוח גם מהצד השני וככה מתקבלים פנקייק שמנים ואווריריים יותר. 

**הפנקייק אמור להיות בעל גוון "שוקולדי" קל אך ללא סימנים שחורים של שריפה.  חשוב להיזהר לא לשרוף את הפנקייק.

טראפלס שוקולד
עוגה בחושה שיש וניל-שוקולד
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here