בראוניז שוקולד

בראוניז רכים, נימוחים ומלאים בשוקולד כמו שרק בראוניז יכול לספק.
+
2 אצבעות
+
1/2 1 כוסות
+
4
+
3/4 כוס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BAKEIT שוקולד
1/2 1 כוסות סוכר לבן (300 גרם)
4 ביצים
3/4 כוס קמח (110 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
מטרפה
מטרפה
לקקן
לקקן
מיקסר ידני או שולחני
מיקסר ידני או שולחני
תבנית אפיה 30*20
תבנית אפיה 30*20
בראוניז שוקולד

Ingredients

Share

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-160 מעלות (טורבו).

  1. מקציפים יחד את הביצים והסוכר במהירות גבוהה, עד שהתערובת בהירה ותפוחה.
  2. מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  3. מוסיפים לקערה את הביצים והסוכר וטורפים עד שכל התערובת נצבעת בשוקולד.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת מרית רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת. 
  5. שופכים את התערובת לתבנית בגודל 30*20 מרופדת בנייר אפיה ומטלטלים קלות את התבנית כדי לחלק באופן שווה.
  6. אופים כ -20 דקות, הבראוניז מוכנים כאשר פני השטח של העוגה נראים מבריקים וקשיחים למגע והקצוות שלו טיפה יותר גבוהים וסדוקים.
  7. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. לחיתוך יפה וקל, מקררים כחצי שעה במקרר לפני החיתוך.

טיפ:

שימוש במיקסר ייצור בראוניז במרקם פאדג'י יותר. ניתן לשמור את הבראוניז בקופסא אטומה עד 4 ימים במקרר.

עוגיות חמאה שוקולד
קרם ברולה שוקולד
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here