קרם ברולה שוקולד

על זה עוד לא שמעתם. קרם ברולה משוקולד. כן כן שוקולד! חובה לנסות.
+
1 אצבע
+
2 מיכלים
+
1/2 כוס
+
5

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT שוקולד
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1/2 כוס סוכר לבן (100 גרם)
5 חלמונים

Tools

כלים במתכון זה

מטרפה
מטרפה
קערה גדולה
קערה גדולה
קוקטים
קוקטים
קערה גדולה למיקרוגל
קערה גדולה למיקרוגל
קרם ברולה שוקולד

Ingredients

Share

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-140 מעלות ומרתיחים מים בקומקום.

  1. מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד, שמנת וסוכר לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים חלמונים וטורפים היטב עד לאיחוד.
  3. מוזגים את המסה דרך מסננת לכלים מתאימים (השימוש במסננת אינו חובה אך הוא מקל על המזיגה וגם מבטיח שלא נשארו במקרה חלקיקי חלמונים). 
  4. מסדרים את הכלים בתוך תבנית אפיה בעלת שוליים גבוהים שיכולה להכיל את כל הכלים.
  5. מכניסים לתנור ומוזגים לתבנית מים רותחים עד למחצית מגובה הכלים.
  6. אופים 25-30 דקות עד שהקרם יציב בשוליים ועדיין מאוד רוטט במרכז כאשר מזיזים את התבנית. הקרם לא אמור להשחים או להישרף (אם כן, זה אומר שטמפ' התנור גבוהה מידי ויש להוריד ב-10 מעלות).
  7. מצננים בטמפ' החדר ומקררים מכוסה במקרר לפחות 4 שעות (עדיף לקרר לילה).

טיפ:

אחרי שהקרם קר מאוד ניתן לקרמל את המנה: בוזקים למעלה כפית סוכר ושורפים בעדינות בעזרת מבער. אם אין לכם מבער, מחממים את התנור למצב גריל מכניסים את הברולה תחת הגריל למספר דקות מועטות רק עד שהסוכר מתקרמל (יש להיזהר ולא לחמם יותר מידי את הברולה עצמו).

בראוניז שוקולד
לחמניות שוקולד
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here