עוגיות חמאה שוקולד

עוגיות שוקולד בשילוב חמאה כל כך פשוטות להכנה. 10 דקות הכנה ויש לכם עוגיות חמות וטעימות.
+
1 אצבע
+
1/2 1 חבילות
+
6 כפות + 1 כפית
+
1/2 1 כוסות

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT שוקולד
1/2 1 חבילות חמאה רכה (150 גרם)
6 כפות + 1 כפית סוכר (65 גרם)
1/2 1 כוסות קמח (210 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
קערה גדולה
קערה גדולה
נייר אפיה
נייר אפיה
תבנית אפיה
תבנית אפיה
מטרפה
מטרפה
עוגיות חמאה שוקולד

Ingredients

Share

 

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.

  1. מוציאים את החמאה לטמפ' החדר.
  2. מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  3. מוסיפים חמאה רכה וסוכר וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים קמח וטורפים שוב.
  4. מרפדים 2 תבניות בנייר אפיה ובעזרת ידיים רטובות לוקחים כמות לעוגייה (כף), מגלגלים לכדור ומניחים בתבנית.
  5. אופים כ- 10 דקות בתנור. במידה ומכניסים את שני המגשים יחד, רצוי להחליף ביניהם מקום לאחר 5 דקות.
  6. העוגיות מוכנות כשנוצרים סדקים בקרום, אבל הן עדיין רכות וגבוהות. מוציאים מהתנור ומיד מועכים מעט עם תחתית כוס נקייה. מניחים להתקרר בטמפ' החדר כ-15 דקות.

טיפ:

בתנור ללא טורבו, הוסיפו עוד 1-2 דקות לאפייה.

עוגיות חמאה וניל
בראוניז שוקולד
1 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here