בראוניז שוקולד
בראוניז רכים, נימוחים ומלאים בשוקולד כמו שרק בראוניז יכול לספק.
+
2 אצבעות
+
1/2 1 כוסות
+
4
+
3/4 כוס
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
2 אצבעות BAKEIT שוקולד | |
1/2 1 כוסות סוכר לבן | |
4 ביצים | |
3/4 כוס קמח |
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
מטרפה
לקקן
מיקסר ידני או שולחני
תבנית אפיה 30*20
Ingredients
-
2 אצבעות BAKEIT שוקולד
-
1/2 1 כוסות סוכר לבן(300 גרם)
-
4 ביצים
-
3/4 כוס קמח(110 גרם)
Directions
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות (טורבו).
- מקציפים יחד את הביצים והסוכר במהירות גבוהה, עד שהתערובת בהירה ותפוחה.
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערה את הביצים והסוכר וטורפים עד שכל התערובת נצבעת בשוקולד.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת מרית רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת.
- שופכים את התערובת לתבנית בגודל 30*20 מרופדת בנייר אפיה ומטלטלים קלות את התבנית כדי לחלק באופן שווה.
- אופים כ -20 דקות, הבראוניז מוכנים כאשר פני השטח של העוגה נראים מבריקים וקשיחים למגע והקצוות שלו טיפה יותר גבוהים וסדוקים.
- מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. לחיתוך יפה וקל, מקררים כחצי שעה במקרר לפני החיתוך.
טיפ:
שימוש במיקסר ייצור בראוניז במרקם פאדג'י יותר. ניתן לשמור את הבראוניז בקופסא אטומה עד 4 ימים במקרר.