עוגת לימון בחושה
עוגת לימון קלה ומטריפה
+
לעוגה:
+
1 אצבע
+
1 כוס
+
⅔ כוס מיץ לימון
+
1 כוס
+
גרידה מחצי לימון
+
לציפוי (אופציונאלי):
+
1 אצבע
+
⅓ כוס מיץ לימון
+
6 כפות
+
גרידה מחצי לימון
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
לעוגה: |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1 כוס סוכר לבן | |
⅔ כוס מיץ לימון | |
1 כוס קמח תופח | |
גרידה מחצי לימון |
לציפוי (אופציונאלי): |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
⅓ כוס מיץ לימון | |
6 כפות סוכר לבן | |
גרידה מחצי לימון |
Tools
כלים במתכון זה

קערה גדולה

מטרפה

תבנית אפייה/אינגליש קייק

נייר אפייה (לא חובה)

תנור אפייה

Ingredients
-
לעוגה:
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1 כוס סוכר לבן(200 גרם)
-
⅔ כוס מיץ לימון(150 מ"ל)
-
1 כוס קמח תופח(140 גרם)
-
גרידה מחצי לימון
-
לציפוי (אופציונאלי):
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
⅓ כוס מיץ לימון(100 מ"ל)
-
6 כפות סוכר לבן(50 גרם)
-
גרידה מחצי לימון
Directions
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל- 180 מעלות
- מוציאים 1 BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ 25-35 דק' עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).
הכנת הציפוי
- מוציאים 1 BAKEIT וניל נוספת לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים מיץ לימון, אבקת סוכר וגרידת לימון וטורפים היטב.
- מחוררים את העוגה לכל אורכה בעזרת קיסם, ומוזגים את הציפוי מעל העוגה המצוננת.