עוגיות סנדוויץ' שוקולד וניל טבעוניות

עוגיות סנדויץ שוקולד נפלאות אצלכם בבית
+
עוגיות שוקולד:
+
3
+
2\1 כוס
+
כוס וחצי
+
כוס
+
כף וחצי
+
כפית
+
כפית
+
כפית
+
3\1 כוס
+
קרם וניל (מילוי):
+
2
+
2 כוסות
+
כפית
+
כף

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
עוגיות שוקולד:
3 BAKEIT שוקולד
2\1 כוס קקאו (70 גרם)
כוס וחצי אבקת סוכר (180 גרם)
כוס קמח לבן (140 גרם)
כף וחצי קורנפלור (15 גרם)
כפית מלח (6 גרם)
כפית אבקת קפה נמס
כפית סודה לשתייה (4 גרם)
3\1 כוס חלב סויה (80 מ"ל)
קרם וניל (מילוי):
2 BAKEIT וניל
2 כוסות אבקת סוכר (240 גרם)
כפית מלח (6 גרם)
כף חלב סויה (15 מ"ל)

Tools

כלים במתכון זה

לקקן
לקקן
שק זילוף
שק זילוף
מערוך
מערוך
מיקסר חשמלי
מיקסר חשמלי
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
קערה
קערה
עוגיות סנדוויץ' שוקולד וניל טבעוניות

Ingredients

  • עוגיות שוקולד:

  • קרם וניל (מילוי):

Share

 הוראות הכנה:

עוגיות שוקולד:

  1. מוציאים 3 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה בינונית וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים קקאו, אבקת סוכר, קמח, קורנפלור, מלח, קפה נמס וסודה לשתיה. מערבבים בעזרת לקקן לקבלת בצק פירורי.
  3. מוסיפים חלב סויה ומערבבים בעזרת לקקן, לקבלת בצק שוקולדי ואחיד.
  4. מחלקים את הבצק לשניים.
  5. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  6. מעברים חצי מהבצק לנייר אפיה. מכסים בנייר אפיה נוסף, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי של כחצי ס"מ. 
  7. מקלפים את נייר האפיה העליון, קורצים לעוגיות. בעזרת פלטה מעבירים את הבצק הקרוץ לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. במידה והבצק דביק ואינו נפרד מהנייר אפיה, ניתן להכניסו לקירור של כ-10 דקות למקרר. 
  8. חוזרים על פעולה זה עם שאריות הבצק ועם החצי השני של הבצק ששמרנו בצד.
  9. אופים ב-160 מעלות, 15 דקות.
  10. מסובבים את התבנית באמצע לקבלת אפיה אחידה.
  11. מקררים את העוגיות לחלוטין לפני הכנת המילוי.

קרם וניל (מילוי):

  1. מוציאים 2 אצבעות BAKEIT וניל לקערה בינונית וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מעבירים לקערת מיקסר ומוסיפים אבקת סוכר ומלח.
  3. מערבלים במהירות נמוכה בעזרת וו הגיטרה. עד קבלת תערובת אחידה.
  4. עוצרים את המיקסר ומנקים את דפנות הקרעה בעזרת לקקן.
  5. מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית. מוסיפים כף חלב סויה, וממשיכים לערבל כחצי דקה נוספת.

הרכבת העוגיות:

  1. בעזרת שק זילוף או 2 כפיות מזלפים מהקרם וניל על מחצית מכמות העוגיות (מזליף על פני השטח העליונים של העוגיות, החלק שלא נגע בתבנית).
  2. לאחר הזילוף, מכסים בעוגיה נוספת, לקבלת עוגיות סנדוויץ' (מניחים את העוגיה העליונה כאשר שטח הפנים העליון של העוגיה נוגע בקרם).
  3. מאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

טיפ: לקבלת עוגיות בצבע שחור, יש להשתמש בקקאו שחור.

עוגת לימון בחושה
עוגה בחושה שיש שוקולד-תפוזים
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here