עוגת גבינה ישראלית

העוגה שתסחוף הכי הרבה מחמאות בכל אירוע ואירוח
+
2 אצבעות
+
4 גביעים
+
1 כוס
+
4

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

2 אצבעות BAKEIT וניל
4 גביעים גבינה לבנה 9% (1 קילו)
1 כוס סוכר (200 גרם)
4 ביצים

Tools

כלים במתכון זה

קערה
קערה
תבנית קפיץ קוטר 24
תבנית קפיץ קוטר 24
מטרפה
מטרפה
עוגת גבינה ישראלית

Ingredients

Share

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 140 מעלות טורבו.

  1. מוציאים 2 אצבעות BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה
  2. מוסיפים את הגבינה והסוכר וטורפים היטב. מוסיפים ביצים וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית 24 עגולה ומכסים בזהירות בנייר אלומיניום מבלי שייגע בעוגה.
  4. אופים כשעה, העוגה מוכנה כאשר השוליים יציבים אך מרכז העוגה עדיין רוטט.
  5. מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים להתקרר בחוץ כשעה. מכסים ומעבירים למקרר ללילה.
סופלה שוקולד
מוס שוקולד
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here