סופלה שוקולד

סופלה כמו במסעדות, נוזלי, שוקולדי והכי טעים שיש
+
2 אצבעות
+
4
+
כוס סוכר+ כף סוכר
+
1/4 כוס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BAKEIT שוקולד
4 ביצים
כוס סוכר+ כף סוכר סוכר (210 גרם)
1/4 כוס קמח לבן (35 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

סופלה שוקולד

Ingredients

Share

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל-190 מעלות.

  1. מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים לקערה ביצים וסוכר וטורפים היטב. מוסיפים קמח וטורפים רק עד שהקמח נעלם ואין גושים.
  3. מחלקים את התערובת באופן שווה בין הכלים.
  4. אופים במשך 6-8 דק'. הסופלה מוכן כשהוא תופח מעט והקרום העליון נראה אפוי (עוד דקה כבר תסדוק את הקרום).
  5. מוציאים מהתנור, ממתינים דקה (זהירות, רותח!) ומגישים.
  6. טיפ מומלץ להגיש עם כדור גלידה וניל.
מריטוצו- סופגניות איטלקיות במילוי קרם וניל
עוגת גבינה ישראלית
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here