צ'ורוס

צ'ורוס, מתוק, טעים וספרדי. אולה!
+
:לצ'ורוס
+
1 אצבע
+
1/2 כוס
+
1/2 כוס חלב/ לגרסת פרווה, אפשר להחליף בחלב סויה
+
1/2 כפית
+
1/4 כוס סוכר דמררה/ סוכר לבן
+
1/2 1 כוסות+ 1 כף
+
2
+
1 ליטר לטיגון
+
:לגאנש שוקולד
+
1 אצבע
+
1/4 כוס
+
1/4 כוס
+
קורט
+
לפי הטעם

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
:לצ'ורוס
1 אצבע BAKEIT וניל
1/2 כוס מים (125 מ"ל)
1/2 כוס חלב/ לגרסת פרווה, אפשר להחליף בחלב סויה (125 מ"ל)
1/2 כפית מלח (3 גרם)
1/4 כוס סוכר דמררה/ סוכר לבן (50 גרם)
1/2 1 כוסות+ 1 כף קמח לבן (225 גרם)
2 ביצים
1 ליטר לטיגון שמן
:לגאנש שוקולד
1 אצבע BAKEIT שוקולד
1/4 כוס סוכר חום כהה (50 גרם)
1/4 כוס מים (50 מ"ל)
קורט מלח
לפי הטעם אבקת קינמון

Tools

כלים במתכון זה

סיר
סיר
קערה
קערה
מטרפה
מטרפה
שק זילוף
שק זילוף
כיריים גז
כיריים גז
צ'ורוס

Ingredients

  • :לצ'ורוס

  • :לגאנש שוקולד

Share

הכנת הצ'ורוס:

  1. מחממים בסיר בינוני מים, חלב, אצבע BAKEIT וניל, סוכר ומלח עד שהאצבע נמסה והתערובת מגיעה לרתיחה. מסירים מהאש ושופכים לתוך הסיר את כל כמות הקמח.
  2. טורפים היטב בעזרת כף עץ או מרית סיליקון, מחזירים את הסיר לחימום על אש נמוכה. ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד ללא גושי קמח שנפרד מדפנות הסיר.
  3. מעבירים את תכולת הסיר למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ- 2 דקות במהירות נמוכה עד לקירור הבצק.
  4. תוך כדי פעילות המיקסר מוסיפים את הביצים בהדרגה. התערובת תחילה תתפרק אך תתגבש חזרה לבצק חלק. 
  5. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר משונן בגודל הרצוי (חשוב לקחת בחשבון שהצ'ורוס תופחים הרבה בטיגון).
  6. לטיגון הצ'ורוס, מחממים שמן בסיר ל 180 מעלות, מזלפים פנימה בין 4-5 צ'ורוס (ניתן לחתוך את בלילת הצ'ורוס הישר משק הזילוף באמצעות סכין או מספרים).
  7. מטגנים עד להזהבה בין 5-8 דקות, מעבירים לקערה עם נייר סופג.
  8. מגלגלים את הצ'ורוס באבקת סוכר וקינמון (אופציונאלי).

הכנת גנאש השוקולד:

  1. מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה, מוסיפים את המים החמים והסוכר ומערבבים עד להמסה מלאה ומתקבלת תערובת אחידה.
  2. טורפים פנימה מלח וקינמון לפי הטעם. מגישים חם לצד הצ'ורוס. (אם הגנאש מתקרר ומתקשה ניתן לחמם במיקרוגל).
עוגת וניל
מילקי שוקולד וקצפת וניל
1 0