פנקייק שוקולד
שבת בבוקר, מוציאים אצבע שוקולד של דורות מהפריזר, מוסיפים את שאר המרכיבים וברגע יש לכם בלילה לפנקייק מפנק שמתאים לכל רוטב טעים.
+
1 אצבע
+
3
+
3/4 כוס
+
3/4 כוס
+
1/4 1 כוס
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT שוקולד | |
3 ביצים | |
3/4 כוס סוכר לבן | |
3/4 כוס מים | |
1/4 1 כוס קמח תופח |
Tools
כלים במתכון זה
מטרפה
קערה גדולה
נייר אפייה (לא חובה)
תנור אפייה
מחבת בינונית
Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT שוקולד
-
3 ביצים
-
3/4 כוס סוכר לבן(150 גרם)
-
3/4 כוס מים(180 מ"ל)
-
1/4 1 כוס קמח תופח(175 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים היטב לאיחוד, מוסיפים קמח וטורפים שוב עד קבלת תערובת אחידה.
- מחממים מעט שמן במחבת על אש נמוכה. מוזגים מהבלילה כמות של קצת פחות מרבע כוס לכל פנקייק.
- מטגנים כדקה, עד שמתחילות להופיע בועות על גבי הפנקייק אבל כשפני השטח עדיין לא יבשים לגמרי, בעזרת כף שטוחה או מרית הופכים את הפנקייק לצידו השני ומטגנים כדקה נוספת.
טיפ
*הפיכת הפנקייק מתבצעת כאשר מופיעות בועות אבל המסה עדיין לא יבשה לגמרי, כך מתאפשר למסה לתפוח גם מהצד השני וככה מתקבלים פנקייק שמנים ואווריריים יותר.
**הפנקייק אמור להיות בעל גוון "שוקולדי" קל אך ללא סימנים שחורים של שריפה. חשוב להיזהר לא לשרוף את הפנקייק.