עוגה בחושה שיש וניל-שוקולד

מתכון חובה בכל בית, השילוב של שוקולד ווניל שכל ילד אוהב.
+
לבלילת הוניל:
+
1 אצבע
+
2
+
2/3 כוס
+
3/4 כוס
+
1 כוס
+
לבלילת השוקולד
+
1 אצבע
+
1/4 כוס
+
1/4 כוס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
לבלילת הוניל:
1 אצבע BAKEIT וניל
2 ביצים
2/3 כוס מים (150 מ"ל)
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
לבלילת השוקולד
1 אצבע BAKEIT שוקולד
1/4 כוס מים (60 מ"ל)
1/4 כוס סוכר לבן (50 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
מטרפה
מטרפה
קערה גדולה
קערה גדולה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
תנור אפייה
תנור אפייה
עוגה בחושה שיש וניל-שוקולד

Ingredients

  • לבלילת הוניל:

  • לבלילת השוקולד

Share

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

לבלילת הוניל:

  1. מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח וטורפים לתערובת חלקה ללא גושים.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק.

לבלילת השוקולד:

  1. מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT שוקולד, מים וסוכר וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. טורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה (אם צריך, מחממים שוב להמסת הסוכר).
  3. מוזגים את בלילת השוקולד על גבי הבלילה הלבנה בתבנית האפייה, ובעזרת שיפוד או סכין יוצרים דוגמא של שיש.
  4.  אופים כ-32-35 דק'.
פנקייק שוקולד
עוגת שוקולד טבעונית בחושה
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here