פורסטינג וניל לקאפקייקס
קרם עשיר שישדרג כל קאפקייקס
+
1 אצבע
+
1/2 פחית מקוררת היטב
+
150 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1/2 פחית מקוררת היטב חלב מרוכז | |
150 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות |
Tools
כלים במתכון זה
לקקן
קערה
מיקסר ידני או שולחני
Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1/2 פחית מקוררת היטב חלב מרוכז(200 גרם)
-
150 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
Directions
אופן הכנה:
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מעבירים את האצבע הנמסה לקערת המיקסר ומוסיפים את החמאה הרכה. מקציפים על מהירות מקסימלית עד שהמסה אחידה, תפוחה ובהירה כ3-5 הקצפה. תוך כדי הקצפה עוצרים את המיקסר, ובעזרת לקקן, מנקים את דפנות הקערה במקרה הצורך.
- תוך כדי פעולת המיקסר, מוזגים את החלב המרוכז המקורר לתוך הקערה בזרם דק ומקציפים כחצי דקה דקה נוספת עד שהמסה יציבה, מבריקה ותפוחה מאוד.
- משתמשים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר כ 5 ימים עד השימוש.
טיפ:
חשוב לעבוד עם חלב מרוכז קר מהמקרר כדי להבטיח קבלת ציפוי מוקצף ואוורירי.
אם שומרים את הפרוסטינג במקרר יש להוציא אותו מחוץ לקירור כשעתיים שלוש לפני שרוצים לעבוד איתו על מנת שיגיע לטמפ החדר ויהיה נוח לעבודה.