עוגיות וניל רכות
עוגיות רכות ונימוחות קלות להכנה
+
1 אצבע
+
1/4 1 כוס
+
1/2 כוס
+
1/3 כוס
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1/4 1 כוס קמח תופח | |
1/2 כוס סוכר | |
1/3 כוס שמנת מתוקה |
Tools
כלים במתכון זה
לקקן
תבנית אפיה
קערה גדולה
נייר אפיה
תנור אפייה
Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1/4 1 כוס קמח תופח(175 גרם)
-
1/2 כוס סוכר(100 גרם)
-
1/3 כוס שמנת מתוקה(80 מ"ל)
Directions
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים סוכר וקמח ומערבבים לקבלת תערובת פירורית המזכירה מעט קוסקוס.
- מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים תחילה בעזרת כף, לאחר מכן בידיים רק עד שהבצק מתחבר ומתאחד ומתקבל בצק נעים למגע.
- יוצרים מהבצק כדורים קטנים, בגודל של כעגבניית שרי (15 גרם) ומניחים בצורה מרווחת על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה (ניתן להכניס כ-16 עוגיות בתבנית).
- אופים את שתי התבניות יחד כ 12-15 דקות רק עד שהעוגיות משתטחות מעט ומתחילות להזהיב בקצוות. הופכים ומסובבים את התבניות באמצע האפייה לקבלת אפייה אחידה.
- מצננים את העוגיות כ- 15 דקות בטמפ' החדר לפני שאוכלים.
טיפ:
בתנור ללא טורבו, הוסיפו עוד 1-2 דקות לאפייה.