עוגיות וניל רכות

עוגיות רכות ונימוחות קלות להכנה
+
1 אצבע
+
1/4 1 כוס
+
1/2 כוס
+
1/3 כוס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל
1/4 1 כוס קמח תופח (175 גרם)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1/3 כוס שמנת מתוקה (80 מ"ל)

Tools

כלים במתכון זה

לקקן
לקקן
תבנית אפיה
תבנית אפיה
קערה גדולה
קערה גדולה
נייר אפיה
נייר אפיה
תנור אפייה
תנור אפייה
עוגיות וניל רכות

Ingredients

Share

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.

  1. מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים סוכר וקמח ומערבבים לקבלת תערובת פירורית המזכירה מעט קוסקוס.
  3. מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים תחילה בעזרת כף, לאחר מכן בידיים רק עד שהבצק מתחבר ומתאחד ומתקבל בצק נעים למגע.
  4. יוצרים מהבצק כדורים קטנים, בגודל של כעגבניית שרי (15 גרם) ומניחים בצורה מרווחת על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה (ניתן להכניס כ-16 עוגיות בתבנית).
  5. אופים את שתי התבניות יחד כ 12-15 דקות רק עד שהעוגיות משתטחות מעט ומתחילות להזהיב בקצוות. הופכים ומסובבים את התבניות באמצע האפייה לקבלת אפייה אחידה.
  6. מצננים את העוגיות כ- 15 דקות בטמפ' החדר לפני שאוכלים.

 

 טיפ:

בתנור ללא טורבו, הוסיפו עוד 1-2 דקות לאפייה.

פורסטינג וניל לקאפקייקס
קרם וניל
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here