עוגת לימון בחושה

עוגת לימון קלה ומטריפה
+
לעוגה:
+
1 אצבע
+
1 כוס
+
⅔ כוס מיץ לימון
+
1 כוס
+
גרידה מחצי לימון
+
לציפוי (אופציונאלי):
+
1 אצבע
+
⅓ כוס מיץ לימון
+
6 כפות
+
גרידה מחצי לימון

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
לעוגה:
1 אצבע BAKEIT וניל
1 כוס סוכר לבן (200 גרם)
⅔ כוס מיץ לימון (150 מ"ל)
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
גרידה מחצי לימון
לציפוי (אופציונאלי):
1 אצבע BAKEIT וניל
⅓ כוס מיץ לימון (100 מ"ל)
6 כפות סוכר לבן (50 גרם)
גרידה מחצי לימון

Tools

כלים במתכון זה

קערה גדולה
קערה גדולה
מטרפה
מטרפה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
תנור אפייה
תנור אפייה
עוגת לימון בחושה

Ingredients

  • לעוגה:

  • לציפוי (אופציונאלי):

Share

אופן הכנה:

מחממים את התנור ל- 180 מעלות

  1. מוציאים 1 BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים לקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ 25-35 דק' עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).

הכנת הציפוי

  1. מוציאים 1 BAKEIT וניל נוספת לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים מיץ לימון, אבקת סוכר וגרידת לימון וטורפים היטב.
  3. מחוררים את העוגה לכל אורכה בעזרת קיסם, ומוזגים את הציפוי מעל העוגה המצוננת.
עוגיות ריבה טבעוניות
עוגיות סנדוויץ' שוקולד וניל טבעוניות
0 0