עוגת גבינה פירורים קרה
אין כמו עוגת גבינה פירורים. קלאסית. עוגה או קינוח אישי, מה שתחליטו, כל כך טעים.
+
בצק פריך לבסיס ופירורים
+
1 אצבע
bakeit וניל
+
1/2 1 חבילות
חמאה
+
1/4 כוס
סוכר לבן
+
1/2 1 כוסות
קמח תופח
+
1/2 כפית
מלח
+
2
חלמונים
+
קרם גבינה
+
2 אצבעות
bakeit וניל
+
2 מיכלים
שמנת מתוקה
+
2 גביעים
גבינת שמנת
+
1 גביע
גבינה לבנה 9%
+
3/4 כוס
סוכר לבן
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
בצק פריך לבסיס ופירורים |
1 אצבע bakeit וניל | |
1/2 1 חבילות חמאה | |
1/4 כוס סוכר לבן | |
1/2 1 כוסות קמח תופח | |
1/2 כפית מלח | |
2 חלמונים |
קרם גבינה |
2 אצבעות bakeit וניל | |
2 מיכלים שמנת מתוקה | |
2 גביעים גבינת שמנת | |
1 גביע גבינה לבנה 9% | |
3/4 כוס סוכר לבן |
Tools
כלים במתכון זה

מטרפה

קערה גדולה

מיקסר ידני או שולחני

תנור אפייה

נייר אפייה (לא חובה)

Ingredients
-
בצק פריך לבסיס ופירורים
-
1 אצבע bakeit וניל
-
1/2 1 חבילות חמאה(150 גרם)
-
1/4 כוס סוכר לבן(50 גרם)
-
1/2 1 כוסות קמח תופח(210 גרם)
-
1/2 כפית מלח(3 גרם)
-
2 חלמונים
-
קרם גבינה
-
2 אצבעות bakeit וניל
-
2 מיכלים שמנת מתוקה(500 מ"ל)
-
2 גביעים גבינת שמנת(450 גרם)
-
1 גביע גבינה לבנה 9%(250 גרם)
-
3/4 כוס סוכר לבן(150 גרם)
Directions
אופן הכנה:
הכנת הבצק הפריך:
מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מקציפים את האצבע המומסת יחד עם סוכר וחמאה רכה באמצעות מיקסר ידני / שולחני עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
- לאחר מכן ממשיכים להקציף ומוסיפים חלמונים עד לקבלת מרקם אחיד. עוצרים את פעולת המיקסר.
- מוסיפים קמח ומלח ומקציפים שוב במהירות איטית עד לקבלת מרקם אחיד.
- משטחים את כל הבצק באמצעות הידיים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-12-15 דקות עד להזהבה.
- מקררים לטמפ' החדר ומפוררים את הבצק בידיים.
הכנת קרם הגבינה:
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וחצי מכמות השמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מקררים כחצי שעה במקרר / רבע שעה במקפיא. לאחר הקירור.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים באמצעות מיקסר . מתחילים במהירות נמוכה ומעלים את המהירות עד לקבלת קציפה קלילה ואוורירית (התערובת המתקבלת יחסית נוזלית ומתייצבת בקירור).
הרכבת המנה:
- בתחתית כל כוס מניחים שתי כפות מהפרורים, מזלפים מקרם הגבינה עד לחצי מגובה הכוס, מפזרים כף נוספת מהפירורים, מזלפים שכבה נוספת מקרם הגבינה עד להשארת מקום לשכבה נוספת של פרורים ומפזרים שתי כפות של פרורים.
- מעבירים לקירור במקרר לכ-4 שעות (רצוי לילה).