עוגת בננות טבעונית
עוגת בננות עסיסית במיוחד, גם פרווה וגם טבעונית. צריך יותר מזה ? בתאבון.
+
2 אצבעות
+
5
+
2/3 כוס
+
1/2 1 כוסות סוכר חום בהיר "דמררה"/ סוכר לבן
+
2/3 2 כוסות
+
1 שקית
+
1/2 כפית
+
1 כוס
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt וניל | |
5 בננות בשלות במיוחד | |
2/3 כוס חלב צמחי (סויה/ שקדים/ שיבולת שועל) | |
1/2 1 כוסות סוכר חום בהיר "דמררה"/ סוכר לבן סוכר | |
2/3 2 כוסות קמח לבן | |
1 שקית אבקת אפיה | |
1/2 כפית מלח | |
1 כוס שוקו-צ'יפס |
Tools
כלים במתכון זה
מטרפה
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תנור אפייה
קערה גדולה
Ingredients
-
2 אצבעות BakeIt וניל
-
5 בננות בשלות במיוחד
-
2/3 כוס חלב צמחי (סויה/ שקדים/ שיבולת שועל)(150 מ"ל)
-
1/2 1 כוסות סוכר חום בהיר "דמררה"/ סוכר לבן סוכר(300 גרם)
-
2/3 2 כוסות קמח לבן(330 גרם)
-
1 שקית אבקת אפיה(10 גרם)
-
1/2 כפית מלח(3 גרם)
-
1 כוס שוקו-צ'יפס(150 גרם)
Directions
הוראות הכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות.
- מוציאים לקערה גדולה 2 אצבעות BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה
- מוסיפים לקערה את הבננות ומועכים היטב.
- מוסיפים לפי הסדר את שאר החומרים וטורפים בין כל הוספה של מרכיב.
- מוזגים את התערובת ל-2 תבנית אינגליש קייק ואופים כ-30-40 דק' עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (חשוב לא לייבש את העוגה).