עוגת גבינה ישראלית
העוגה שתסחוף הכי הרבה מחמאות בכל אירוע ואירוח
+
2 אצבעות
+
4 גביעים
+
1 כוס
+
4
Tools
כלים במתכון זה
קערה
תבנית קפיץ קוטר 24
מטרפה
Ingredients
-
2 אצבעות BAKEIT וניל
-
4 גביעים גבינה לבנה 9%(1 קילו)
-
1 כוס סוכר(200 גרם)
-
4 ביצים
Directions
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 140 מעלות טורבו.
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה
- מוסיפים את הגבינה והסוכר וטורפים היטב. מוסיפים ביצים וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לתבנית 24 עגולה ומכסים בזהירות בנייר אלומיניום מבלי שייגע בעוגה.
- אופים כשעה, העוגה מוכנה כאשר השוליים יציבים אך מרכז העוגה עדיין רוטט.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים להתקרר בחוץ כשעה. מכסים ומעבירים למקרר ללילה.