עוגה בחושה שיש שוקולד-תפוזים

עוגה בחושה שיש שוקולד-תפוזים לעונת החורף
+
לעוגה
+
1 אצבע
+
2
+
4\3 כוס
+
3\2 כוס
+
1 כוס
+
גרידה מחצי תפוז
+
לבלילת השוקולד
+
1 אצבע
+
4\1 כוס
+
4\1 כוס
+
2 כפות

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
לעוגה
1 אצבע BAKEIT וניל
2 ביצים
4\3 כוס סוכר לבן (150 גרם)
3\2 כוס מיץ תפוזים (150 מ"ל)
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
גרידה מחצי תפוז
לבלילת השוקולד
1 אצבע BAKEIT שוקולד
4\1 כוס מים (60 מ"ל)
4\1 כוס סוכר (50 גרם)
2 כפות קמח תופח (20 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

קערה גדולה
קערה גדולה
מיקסר ידני או שולחני
מיקסר ידני או שולחני
מטרפה
מטרפה
לקקן
לקקן
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
תנור אפייה
תנור אפייה
עוגה בחושה שיש שוקולד-תפוזים

Ingredients

  • לעוגה

  • לבלילת השוקולד

Share

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות

  1. מקציפים ביצים וסוכר במיקסר שולחני/ ידני עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
  2. מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  3. מוסיפים לאצבע המומסת מיץ תפוזים וגרידת תפוז וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה, לאחר מכן מוסיפים את הקמח וטורפים שוב.
  4. מוסיפים את קציפת הביצים לבלילה בהדרגה (כל פעם שליש).
  5. מוזגים לתבנית אינגליש קייק.

לבלילת השוקולד:

  1. מוציאים לקערה גדולה אצבע BAKEIT שוקולד, מיץ וסוכר וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים קמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. מוזגים את בלילת השוקולד על גבי הבלילה הלבנה בתבנית האפייה, ובעזרת שיפוד או סכין יוצרים דוגמא של שיש.
  4.  אופים כ-32-35 דק'.
עוגיות סנדוויץ' שוקולד וניל טבעוניות
סופגניות ריבה קלאסיות
0 0