עוגה בחושה שיש שוקולד-תפוזים
עוגה בחושה שיש שוקולד-תפוזים לעונת החורף
+
לעוגה
+
1 אצבע
+
2
+
4\3 כוס
+
3\2 כוס
+
1 כוס
+
גרידה מחצי תפוז
+
לבלילת השוקולד
+
1 אצבע
+
4\1 כוס
+
4\1 כוס
+
2 כפות
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
לעוגה |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
2 ביצים | |
4\3 כוס סוכר לבן | |
3\2 כוס מיץ תפוזים | |
1 כוס קמח תופח | |
גרידה מחצי תפוז |
לבלילת השוקולד |
1 אצבע BAKEIT שוקולד | |
4\1 כוס מים | |
4\1 כוס סוכר | |
2 כפות קמח תופח |
Tools
כלים במתכון זה
קערה גדולה
מיקסר ידני או שולחני
מטרפה
לקקן
תבנית אפייה/אינגליש קייק
נייר אפייה (לא חובה)
תנור אפייה
Ingredients
-
לעוגה
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
2 ביצים
-
4\3 כוס סוכר לבן(150 גרם)
-
3\2 כוס מיץ תפוזים(150 מ"ל)
-
1 כוס קמח תופח(140 גרם)
-
גרידה מחצי תפוז
-
לבלילת השוקולד
-
1 אצבע BAKEIT שוקולד
-
4\1 כוס מים(60 מ"ל)
-
4\1 כוס סוכר(50 גרם)
-
2 כפות קמח תופח(20 גרם)
Directions
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות
- מקציפים ביצים וסוכר במיקסר שולחני/ ידני עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לאצבע המומסת מיץ תפוזים וגרידת תפוז וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה, לאחר מכן מוסיפים את הקמח וטורפים שוב.
- מוסיפים את קציפת הביצים לבלילה בהדרגה (כל פעם שליש).
- מוזגים לתבנית אינגליש קייק.
לבלילת השוקולד:
- מוציאים לקערה גדולה אצבע BAKEIT שוקולד, מיץ וסוכר וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים קמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים את בלילת השוקולד על גבי הבלילה הלבנה בתבנית האפייה, ובעזרת שיפוד או סכין יוצרים דוגמא של שיש.
- אופים כ-32-35 דק'.