סופלה שוקולד
סופלה כמו במסעדות, נוזלי, שוקולדי והכי טעים שיש
+
2 אצבעות
+
4
+
כוס סוכר+ כף סוכר
+
1/4 כוס
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
2 אצבעות BAKEIT שוקולד | |
4 ביצים | |
כוס סוכר+ כף סוכר סוכר | |
1/4 כוס קמח לבן |
Tools
כלים במתכון זה
Ingredients
-
2 אצבעות BAKEIT שוקולד
-
4 ביצים
-
כוס סוכר+ כף סוכר סוכר(210 גרם)
-
1/4 כוס קמח לבן(35 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערה ביצים וסוכר וטורפים היטב. מוסיפים קמח וטורפים רק עד שהקמח נעלם ואין גושים.
- מחלקים את התערובת באופן שווה בין הכלים.
- אופים במשך 6-8 דק'. הסופלה מוכן כשהוא תופח מעט והקרום העליון נראה אפוי (עוד דקה כבר תסדוק את הקרום).
- מוציאים מהתנור, ממתינים דקה (זהירות, רותח!) ומגישים.
- טיפ מומלץ להגיש עם כדור גלידה וניל.