בראוניז שיש שוקולד – גבינה
עוגה סופר עסיסית, לחה, בשילוב שוקולד וגבינה כזו שאי אפשר להפסיק ליישר מהתבנית
+
לגבינה
+
1 אצבע
+
1 גביע
+
1/2 שקית
+
1
+
לשוקולד
+
2 אצבעות
+
4
+
4\3 כוס
+
1/2 כוס
Ingredients
מרכיבים
לגבינה |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1 גביע גבינת שמנת | |
1/2 שקית אבקת סוכר | |
1 ביצים |
לשוקולד |
2 אצבעות BAKEIT שוקולד | |
4 ביצים | |
4\3 כוס קמח לבן | |
1/2 כוס סוכר לבן |
Tools
כלים במתכון זה

תנור אפייה

מטרפה

תבנית אפיה 30*20

כף

קערה גדולה

לקקן

Ingredients
-
לגבינה
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1 גביע גבינת שמנת(225 גרם)
-
1/2 שקית אבקת סוכר(50 גרם)
-
1 ביצים
-
לשוקולד
-
2 אצבעות BAKEIT שוקולד
-
4 ביצים
-
4\3 כוס קמח לבן(110 גרם)
-
1/2 כוס סוכר לבן(300 גרם)
Directions
הוראות הכנה
לשכבת הגבינה:
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים את הגבינה וטורפים היטב.
- מוסיפים אבקת סוכר וטורפים עד להמסת הסוכר.
- מוסיפים ביצה וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים בצד בזמן שמכינים את שכבת הבראוניז.
לשכבת הבראוניז:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
- טורפים יחד את הביצים והסוכר בעזרת מטרפה.
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערת הביצים והסוכר וטורפים עד שכל התערובת נצבעת בשוקולד.
- שופכים את הקמח על התערובת ומקפלים פנימה בעזרת לקקן רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת.
- שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מטלטלים קלות את התבנית כדי לחלק את התערובת באופן שווה שופכים מעל
- שופכים מעל שכבת הבראוניז את קרם הגבינה שהכנו קודם. בעזרת כף מורחים את הקרם על גבי כל פני שטח הבראוניז.
- נעזרים בסכין כדי ליצור דוגמאת שיש.
- מכסים את התבנית בנייר כסף תוך כדי שמקפידים כי הנייר לא יגע בשטח פני העוגה.
- אופים כ- 50-55 דקות עד שפני הקרם יציבים בשוליים אך מעט רוטטים למגע באמצע.
- מוציאים ומקררים בטמפ' החדר. בזמן הזה הבראוניז ימשכו להתייצב לחלוטין.
- מעבירים לאיחסון של לילה במקרר לפני שמחלצים מהתבנית ופורסים למנות.
- שומרים את הבראוניז בכלי אטום במקרר עד חמישה ימים.