פורסטינג שוקולד לקאפקייקס

קרם עשיר שישדרג כל קאפקייקס
+
1 אצבע
+
1/2 פחית מקוררת היטב
+
150 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT שוקולד
1/2 פחית מקוררת היטב חלב מרוכז (200 גרם)
150 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

Tools

כלים במתכון זה

מיקסר ידני או שולחני
מיקסר ידני או שולחני
קערה
קערה
לקקן
לקקן
פורסטינג שוקולד לקאפקייקס

Ingredients

Share

אופן הכנה:

  1. מוציאים 1 אצבע BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מעבירים את האצבע הנמסה לקערת המיקסר ומוסיפים את החמאה הרכה. מקציפים על מהירות מקסימלית עד שהמסה אחידה, תפוחה ובהירה כ3-5 הקצפה. תוך כדי הקצפה עוצרים את המיקסר, ובעזרת לקקן, מנקים את דפנות הקערה במקרה הצורך.
  3. תוך כדי פעולת המיקסר, מוזגים את החלב המרוכז המקורר לתוך הקערה  בזרם דק ומקציפים כחצי דקה דקה נוספת עד שהמסה יציבה, מבריקה ותפוחה מאוד.
  4. משתמשים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר כ 5 ימים עד השימוש.   

טיפ:

חשוב לעבוד עם חלב מרוכז קר מהמקרר כדי להבטיח קבלת ציפוי מוקצף ואוורירי.

אם שומרים את הפרוסטינג במקרר יש להוציא אותו מחוץ לקירור כשעתיים שלוש לפני שרוצים לעבוד איתו על מנת שיגיע לטמפ החדר ויהיה נוח לעבודה.

עוגת גבינה – ארטיק על מקל
בראוניז שיש שוקולד – גבינה
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here