עוגת שוקולד בחושה
עוגת שוקולד בחושה וקלאסית. הכי טעים שיש.
+
1 אצבע
+
2
+
3/4 כוס
+
2/3 כוס
+
3/4 כוס
+
:לגנאש שוקולד לציפוי עוגה
+
1 אצבע
+
6-8 כפות
+
4 כפות
Ingredients
מרכיבים
1 אצבע BAKEIT שוקולד | |
2 ביצים | |
3/4 כוס סוכר | |
2/3 כוס מים | |
3/4 כוס קמח תופח |
:לגנאש שוקולד לציפוי עוגה |
1 אצבע BAKEIT שוקולד | |
6-8 כפות מים | |
4 כפות סוכר |
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
מטרפה
קערה גדולה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT שוקולד
-
2 ביצים
-
3/4 כוס סוכר(150 גרם)
-
2/3 כוס מים(160 מ"ל)
-
3/4 כוס קמח תופח(110 גרם)
-
:לגנאש שוקולד לציפוי עוגה
-
1 אצבע BAKEIT שוקולד
-
6-8 כפות מים
-
4 כפות סוכר(40 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות (טורבו).
- מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קמח וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- מוזגים את המסה לתבנית אינגליש קייק ולאפות כ – 20-30 דקות.
- העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא עם מעט פירורים.
גנאש שוקולד לציפוי עוגה:
- מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים מים וסוכר ומערבבים.
- יוצקים על העוגה לאחר שהתקררה.