עוגה בחושה וניל שוקוצ'יפס

עוגת שוקוצ'יפס שכל הילדים אוהבים, פשוטה להכנה, תכינו ותתמכרו.
+
לעוגה
+
1 אצבע
+
2
+
3/4 כוס
+
1 גביע
+
1 כוס
+
8 כפות
+
1 כף
+
לקראמבל (אופציונאלי)
+
1 אצבע
+
3/4 כוס
+
1/4 כוס
+
3 כפות

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
לעוגה
1 אצבע BAKEIT וניל
2 ביצים
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה 15%
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
8 כפות שוקו-צ'יפס (75 גרם)
1 כף קמח
לקראמבל (אופציונאלי)
1 אצבע BAKEIT וניל
3/4 כוס קמח (110 גרם)
1/4 כוס סוכר דמררה (50 גרם)
3 כפות שוקו-צ'יפס (30 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
לקקן
לקקן
מטרפה
מטרפה
קערה גדולה
קערה גדולה
תנור אפייה
תנור אפייה
עוגה בחושה וניל שוקוצ'יפס

Ingredients

  • לעוגה

  • לקראמבל (אופציונאלי)

Share

אופן ההכנה:

הכנת העוגה:

מחממים את התנור ל- 180 מעלות.

  1. מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב, מוסיפים גם את הסוכר וממשיכים לטרוף.
  3. מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים היטב. מערבבים פנימה את הקמח עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. מערבבים בקערה קטנה את השוקו-צ'יפס עם כף קמח ומוסיפים לבלילת העוגה. מערבבים את תערובת העוגה היטב ומוזגים לתבנית אינגליש קייק.

הכנת הקראמבל:

  1. מערבבים בקערה את הקמח והסוכר.
  2. מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה ומערבבים עם תערובת הקמח והסוכר עד לקבלת בצק פירורי.
  3. מוסיפים את השוקו-צ'יפס ומערבבים.
  4. מפזרים את הקראמבל מעל בלילת העוגה בתבנית.
  5. אופים את העוגה יחד עם הקראמבל כ-25-35 דק' עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).
עוגת שוקולד טבעונית בחושה
עוגת קרפים
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here