עוגת וניל טבעונית עם קראמבל

עוגת טבעונית טעימה בטירוף עם שדרוג קראמבל
+
:לעוגה
+
1 אצבע
+
1 כוס פחות כף
+
1 כוס
+
1/2 כוס
+
1/2 כף
+
1/2 1 כוסות
+
1/4 כוס
+
1 כפית
+
1/2 כפית
+
:לקראמבל
+
1 אצבע
+
1 כוס
+
1/4 כוס
+
1/4 כוס אגוזי לוז / מלך קצוצים גס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

:לעוגה
1 אצבע BAKEIT וניל
1 כוס פחות כף חלב סויה (225 מ"ל)
1 כוס סוכר לבן (200 גרם)
1/2 כוס סוכר דמררה (100 גרם)
1/2 כף חומץ
1/2 1 כוסות קמח לבן (210 גרם)
1/4 כוס קורנפלור (35 גרם)
1 כפית אבקת אפיה (3 גרם)
1/2 כפית מלח (3 גרם)
:לקראמבל
1 אצבע BAKEIT וניל
1 כוס קמח (140 גרם)
1/4 כוס סוכר דמררה (50 גרם)
1/4 כוס אגוזי לוז / מלך קצוצים גס (30 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

קערה גדולה
קערה גדולה
מטרפה
מטרפה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
נייר אפיה
נייר אפיה
תנור אפייה
תנור אפייה
עוגת וניל טבעונית עם קראמבל

Ingredients

  • :לעוגה

  • :לקראמבל

Share

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות. 

  1. מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים, סוכר דמררה, סוכר, חלב סויה, חומץ וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים קורנפלור, קמח, אבקת אפיה ומלח וטורפים עד לקבלת מסה אחידה.     
  4. מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק.

להכנת הקראמבל (אופציונלי): 

  1. מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים את הקמח והסוכר ומערבבים עד לקבלת בצק פרורי.
  3. מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.
  4. מפזרים את הקראמבל מעל בלילת העוגה בתבנית.

אופים  כ 40-50 דק', עד שקיסם שננעץ בעוגה ויוצא עם מעט  פרורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).

 

טיפ:

לעוגה גדולה יותר מכפילים כמויות.

 

 

מלבי וניל
בלונדיז
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here