עוגיות שוקולד רכות

עוגיות שוקולד סופר רכות
+
1 אצבע
+
1
+
1/2 כוס
+
1/2 כוס פחות כף

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT שוקולד
1 ביצים
1/2 כוס קמח לבן (70 גרם)
1/2 כוס פחות כף סוכר לבן (90 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
כף
כף
נייר אפיה
נייר אפיה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
מיקסר ידני או שולחני
מיקסר ידני או שולחני
עוגיות שוקולד רכות

Ingredients

Share

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

  1. טורפים בעזרת מטרפה או מקציפים בעזרת מיקסר יחד את הביצה והסוכר במהירות גבוהה, עד שהתערובת בהירה ותפוחה. 
  2. מוציאים 1 אצבע BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה. מוסיפים לקערת הביצים והסוכר וטורפים עד שכל התערובת נצבעת שוקולד.
  3. שופכים  את הקמח על התערובת ומקפלים פנימה בעזרת לקקן רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת.
  4. מניחים בעזרת שתי כפיות עיגולים על נייר האפייה (יש לעשות מרווחים בין עוגיה לעוגייה מאחר והעוגיות תופחות משתטחות במהלך האפיה).
  5. אופים בין 5-6 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות ומתקשות מעט לאחר קירור בחוץ).
עוגיות צ'ואיות וניל
עוגת יום הולדת מוגזמת
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here