עוגה בחושה קוקוס
לאוהבי הקוקוס עוגה בחושה ומדויקת, הכי טעים שיש!
+
לעוגה
+
1 אצבע
+
2
+
3/4 כוס
+
2/3 כוס
+
3/4 כוס
+
3/4 כוס
+
לציפוי (אופציונאלי)
+
1 אצבע
+
1/3 כוס + כף
+
1 כף
+
1/4 כוס
Ingredients
מרכיבים
לעוגה |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
2 ביצים | |
3/4 כוס סוכר | |
2/3 כוס חלב קוקוס 17% | |
3/4 כוס קוקוס יבש | |
3/4 כוס קמח תופח |
לציפוי (אופציונאלי) |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1/3 כוס + כף חלב קוקוס 17% | |
1 כף סוכר | |
1/4 כוס קוקוס יבש |
Tools
כלים במתכון זה

תנור אפייה

נייר אפייה (לא חובה)

קערה

מטרפה

תבנית אפייה/אינגליש קייק

Ingredients
-
לעוגה
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
2 ביצים
-
3/4 כוס סוכר(150 גרם)
-
2/3 כוס חלב קוקוס 17%(150 מ"ל)
-
3/4 כוס קוקוס יבש(50 גרם)
-
3/4 כוס קמח תופח(110 גרם)
-
לציפוי (אופציונאלי)
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1/3 כוס + כף חלב קוקוס 17%(100 מ"ל)
-
1 כף סוכר(10 גרם)
-
1/4 כוס קוקוס יבש(20 גרם)
Directions
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ 25-35 דק' עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).
הכנת הציפוי
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים חלב קוקוס וסוכר וטורפים היטב.
- מוסיפים לקערה קוקוס טחון וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוזגים את הציפוי מעל העוגה המצוננת.