עוגה בחושה חמאת בוטנים

עוגה קלאסית לאוהבי הבוטנים. בדיוק לקפה של 16:00.
+
1 אצבע
+
2
+
2/3 כוס
+
2/3 כוס
+
3/4 כוס (ניתן להחליף בסוכר לבן)
+
1 כפית
+
1 כוס
+
לציפוי העוגה:
+
1 אצבע
+
3 כפות
+
1/5 כוס
+
1 כף
+
1/2 כפית
+
בוטנים גרוסים לקישוט

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל
2 ביצים
2/3 כוס חמאת בוטנים טבעית (150 גרם)
2/3 כוס מים (150 מ"ל)
3/4 כוס (ניתן להחליף בסוכר לבן) סוכר דמררה (150 גרם)
1 כפית מלח (6 גרם)
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
לציפוי העוגה:
1 אצבע BakeIt וניל
3 כפות מים (45 גרם)
1/5 כוס חמאת בוטנים טבעית (50 גרם)
1 כף סוכר (10 גרם)
1/2 כפית מלח (3 גרם)
בוטנים גרוסים לקישוט

Tools

כלים במתכון זה

לקקן
לקקן
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
מטרפה
מטרפה
תנור אפייה
תנור אפייה
קערה
קערה
עוגה בחושה חמאת בוטנים

Ingredients

  • לציפוי העוגה:

Share

אופן הכנה:

מחממים את התנור ל- 170 מעלות.

  1. מוציאים 1 אצבע BAKEIT לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה
  2. מוסיפים לקערה את  כל המרכיבים לפי הסדר ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ 35-40 דק’ עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).

הכנת הציפוי:

  1. מוציאים 1 אצבע BAKEIT לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה, מוסיפים חמאת בוטנים, מים, מלח וסוכר וטורפים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. מוזגים את הציפוי על העוגה המצוננת ומפזרים בוטנים גרוסים מעל לקישוט.
קוקילידה
1 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here