עוגיות שוקוצ'יפס טבעוניות

עוגיות שוקולד צ'יפס מדהימות וטבעוניות. צריך יותר מזה?
+
2 אצבעות
+
1/4 כוס
+
1/2 כוס
+
1 כוס
+
1/2 1 כוסות
+
1 כפית
+
חצי כפית
+
חצי כפית
+
200 גרם

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BAKEIT וניל
1/4 כוס חלב סויה (60 מ"ל)
1/2 כוס סוכר לבן (100 גרם)
1 כוס סוכר חום כהה (200 גרם)
1/2 1 כוסות קמח (210 גרם)
1 כפית אבקת אפייה (3 גרם)
חצי כפית סודה לשתייה (1.5 גרם)
חצי כפית מלח דק (3 גרם)
200 גרם שוקוצ'יפס מריר

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
נייר אפיה
נייר אפיה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
קערה קטנה
קערה קטנה
לקקן
לקקן
מיקסר ידני או שולחני
מיקסר ידני או שולחני
עוגיות שוקוצ'יפס טבעוניות

Ingredients

Share

הוראות הכנה:

  1. מוציאים 2 אצבעות BAKEIT וניל לקערה קטנה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מעבירים את האצבעות המומסות לקערת המיקסר/קערה גדולה, מוסיפים חלב סויה, סוכר לבן וסוכר חום ומקציפים בעזרת המיקסר/טורפים בעזרת מטרפה במהירות גבוהה עד שהמסה אחידה, מעט תפוחה ואוורירית וכל הסוכר נמס.
  3. עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים פנימה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתיה, מלח ושוקוצ'יפס. מערבבים בעזרת לקקן לקבל בצק אחיד.
  4. יוצרים מהבצק כדורים: 50 גרם לעוגיות גדולות ( בערך בגודל כדור פינג-פונג) 30 גרם לעוגיות קטנות ומסדרים על מגש.
  5. מניילנים את כדורי הבצק על המגש בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 24 שעות עד שהבצק קר מאוד והכדורים מתייצבים מאוד.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. מסדרים את הכדורים הקרים על גבי תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה במרווחים אחת מהשניה. אופים במשך 10-12 דקות לעוגיות גדולות ו 8-10 דקות לעוגיות קטנות. מסובבים את התבניות פעם אחת באמצע האפייה לקבלת אפייה אחידה. מוציאים את העוגיות מהתנור שהן עדיין טיפה רכות במרכז ורק השוליים שלהם טיפה שחומים, הן עוד יתייצבו בקירור.
  8. מקררים מעט את העוגיות המוכנות בטמפרטורת החדר לפני שזוללים .
  9. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.

טיפ:

קירור ממושך של הבצק הכרחי לשמירת המרקם ופיתוח הטעמים של הבצק. מומלץ להקפיד על קירור של 24 שעות.

עוגיות שוקולד עם הפתעת קרם וניל
חטיף פצפוצי אורז וחמאת בוטנים
0 0