קרפ וניל ב- 3 מרכיבים
עם האצבעות שלנו אין התלבטות. להוציא מהמקפיא לערבב עם הרכיבים הנוספים ויש לכם בלילה ממכרת בטעם וניל טהור לקרפ.
+
1 אצבע
+
3
+
2 כוסות + 2 כפות
+
1 כוס
+
2 כוסות (למתכון פרווה חלב צמחי- סויה/ שקדים/ שיבולת שועל)
+

Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
3 ביצים
-
2 כוסות + 2 כפות קמח(300 גרם)
-
1 כוס מים(250 מ"ל)
-
2 כוסות (למתכון פרווה חלב צמחי- סויה/ שקדים/ שיבולת שועל) חלב(500 מ"ל)
-
שמןלשימון המחבת
Directions
הוראות הכנה:
- מחממים בקערה בינונית את 1 אצבע BAKEIT וניל במיקרו כמספר שניות עד להמסה.
- מערבבים את כל חומרי הבלילה יחד עם האצבע המומסת, עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית.
- מחממים מחבת על להבה גבוהה ומשמנים קלות, מוזגים שליש כוס מהבלילה למחבת תוך כדי סיבוב המחבת לפיזור המסה בצורה אחידה. הופכים כאשר פני הקרפ יבשים ומטגנים בצד השני לעוד מספר שניות (צבע הקרפ נשאר בהיר).
- את הקרפ המוכן ניתן למלא בתוספות שונות לפי בחירה (ריבה, ממרח שוקולד, חמאת בוטנים).