קרפ וניל ב- 3 מרכיבים

עם האצבעות שלנו אין התלבטות. להוציא מהמקפיא לערבב עם הרכיבים הנוספים ויש לכם בלילה ממכרת בטעם וניל טהור לקרפ.
+
1 אצבע
+
3
+
2 כוסות + 2 כפות
+
1 כוס
+
2 כוסות (למתכון פרווה חלב צמחי- סויה/ שקדים/ שיבולת שועל)
+

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל
3 ביצים
2 כוסות + 2 כפות קמח (300 גרם)
1 כוס מים (250 מ"ל)
2 כוסות (למתכון פרווה חלב צמחי- סויה/ שקדים/ שיבולת שועל) חלב (500 מ"ל)
שמן לשימון המחבת

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
קערה גדולה
קערה גדולה
מטרפה
מטרפה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
מחבת
מחבת
קרפ וניל ב- 3 מרכיבים

Ingredients

Share

הוראות הכנה:

  1. מחממים בקערה בינונית את 1 אצבע BAKEIT וניל במיקרו כמספר שניות עד להמסה. 
  2. מערבבים את כל חומרי הבלילה יחד עם האצבע המומסת, עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית. 
  3. מחממים מחבת על להבה גבוהה ומשמנים קלות, מוזגים שליש כוס מהבלילה למחבת תוך כדי סיבוב המחבת לפיזור המסה בצורה אחידה. הופכים כאשר פני הקרפ יבשים ומטגנים בצד השני לעוד מספר שניות (צבע הקרפ נשאר בהיר). 
  4. את הקרפ המוכן ניתן למלא בתוספות שונות לפי בחירה (ריבה, ממרח שוקולד, חמאת בוטנים).
עוגיות שוקולד לבן ואוכמניות
בלינצ'ס ב-3 מרכיבים
0 0
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here