צ'ורוס טבעוני

צ'ורוס טבעוני מתוק, טעים וספרדי. אולה!
+
:לצ'ורוס
+
1 אצבע
+
3/4 כוס
+
3/4 כוס
+
1/2 כפית
+
1/4 כוס סוכר דמררה / סוכר לבן
+
1 כוס
+
1 כפית
+
1 ליטר שמן לטיגון
+
:לגאנש שוקולד
+
1 אצבע
+
1/4 כוס
+
1/4 כוס
+
קורט
+
אבקת קנמון לפי הטעם

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
:לצ'ורוס
1 אצבע BAKEIT וניל
3/4 כוס מים (180 מ"ל)
3/4 כוס חלב סויה (180 מ"ל)
1/2 כפית מלח (3 גרם)
1/4 כוס סוכר דמררה / סוכר לבן (50 גרם)
1 כוס קמח לבן (140 גרם)
1 כפית אבקת אפיה (3 גרם)
1 ליטר שמן לטיגון
:לגאנש שוקולד
1 אצבע BAKEIT שוקולד
1/4 כוס מים רותחים (50 מ"ל)
1/4 כוס סוכר לבן (50 גרם)
קורט מלח
אבקת קנמון לפי הטעם

Tools

כלים במתכון זה

קערה
קערה
שק זילוף
שק זילוף
מטרפה
מטרפה
לקקן
לקקן
סיר
סיר
צ'ורוס טבעוני

Ingredients

  • :לצ'ורוס

  • :לגאנש שוקולד

Share

אופן הכנה: 

להכנת הצ'ורוס:

  1. מחממים בסיר בינוני מים, חלב סויה, אצבע וניל, סוכר ומלח עד שהאבצע נמסה והתערובת מגיעה לרתיחה. מסירים מהאש ושופכים לתוך הסיר את כל כמות הקמח ואבקת האפיה.
  2. טורפים היטב בעזרת כף עץ או מרית סיליקון, מחזירים את הסיר לחימום על אש נמוכה. ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד ללא גושי קמח שנפרד מדפנות הסיר ומקררים מעט את המסה.
  3. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר משונן בגודל הרצוי (חשוב לקחת בחשבון שהצ'ורוס לא תופח הרבה בטיגון).
  4. לטיגון הצ'ורוס, מחממים שמן בסיר ל 180 מעלות, מזלפים פנימה בין 4-5 צ'ורוס (ניתן לחתוך את בלילת הצ'ורוס היישר משק הזילוף באמצעות סכין או מספרים).
  5. מטגנים עד להזהבה בין 5-8 דקות, מעבירים לקערה עם נייר סופג.
  6. מגלגלים את הצ'ורוס באבקת סוכר וקינמון (אופציונאלי).

להכנת גאנש שוקולד:

  1. מוציאים אצבע שוקולד לקערה, מוסיפים את המים החמים והסוכר ומערבבים עד להמסה מלאה ולקבלת תערובת אחידה.
  2. טורפים פנימה מלח וקינמון לפי הטעם ומגישים חם לייד הצ'ורוס.

(אם הגאנש מתקרר ומתקשה ניתן לחמם במיקרוגל)

בראוניז שוקולד וחלבה טבעוני
מלבי וניל
0 0