"פיצוציות" שוקולד
עוגיות שוקולד נימוחות, פאדג'יות בדיוק לקפה עם החברה הטובה.
+
לעוגיות
+
3 אצבעות
+
3
+
1/2 כוס
+
3/4 כוס
+
1 כוס
+
1/4 כוס
+
1/4 כוס
+
1 כפית
+
1/2 כפית
+
1 כוס
לציפוי:
+
לציפוי
+
1/2 כוס- 3/4 כוס
+
1/2 כוס- 3/4 כוס
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
לעוגיות |
3 אצבעות BakeIt שוקולד | |
3 ביצים | |
1/2 כוס סוכר חום כהה | |
3/4 כוס סוכר לבן | |
1 כוס קמח | |
1/4 כוס קקאו | |
1/4 כוס קורנפלור | |
1 כפית אבקת אפיה | |
1/2 כפית מלח | |
1 כוס שוקו-צ'יפס |
לציפוי |
1/2 כוס- 3/4 כוס סוכר לבן | |
1/2 כוס- 3/4 כוס אבקת סוכר |
Tools
כלים במתכון זה
מטרפה
קערה גדולה
תנור אפייה
מיקסר ידני או שולחני
נייר אפייה (לא חובה)
Ingredients
-
לעוגיות
-
3 אצבעות BakeIt שוקולד
-
3 ביצים
-
1/2 כוס סוכר חום כהה(100 גרם)
-
3/4 כוס סוכר לבן(150 גרם)
-
1 כוס קמח(140 גרם)
-
1/4 כוס קקאו(35 גרם)
-
1/4 כוס קורנפלור(35 גרם)
-
1 כפית אבקת אפיה(3 גרם)
-
1/2 כפית מלח(3 גרם)
-
1 כוס שוקו-צ'יפס(150 גרם)
-
לציפוי
-
1/2 כוס- 3/4 כוס סוכר לבן(100-150 גרם)
-
1/2 כוס- 3/4 כוס אבקת סוכר(100-150 גרם)
Directions
אופן ההכנה:
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבעות BAKEIT שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מקציפים 3 ביצים יחד עם סוכר לבן וסוכר חום, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מערבבים פנימה את אצבעות BAKEIT המומסות, עד לקבלת תערובת "שוקולדית" ואחידה. מוסיפים קמח, קקאו, קורנפלור, אבקת אפייה ומלח ומערבבים בתנועות "קיפול" עדינות עד לקבלת בצק דביק.
- מערבבים פנימה את השוקו-צ'יפס ומעבירים את התערובת לקירור במקרר של לפחות 4 שעות או עד שהבצק יציב, אינו דביק ונוח לעבודה.
- מחממים תנור ל- 190 מעלות.
- לאחר קירור המסה יוצרים את העוגיות: יוצרים כדורים בגודל עגבנית שרי (15 גרם), מגלגלים כל כדור תחילה בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.
- אופים בתנור שחומם מראש בין 6-8 דקות (לא יותר) עד לקבלת סדקים בעוגיות, מוציאים ומצננים.
טיפ:
אפשר לשמור את בצק העוגיות מגולגל לכדורים ומצופה בסוכר בלבד (לפני האפייה) במקפיא ובעת הצורך לגלגל באבקת סוכר ולאפות (אין צורך להפשיר את העוגיות או להוסיף זמן אפייה).