עוגת שוקולד טבעונית בחושה
אצלנו בדורות, עושים הכל בשביל שכולם ייהנו לכן הכנו עבורכם עוגת שוקולד מעלפת ללא ביצים. נימוחה ועסיסית. תכינו ותתאהבו.
+
2 אצבעות
מרכיבים
+
1/4 1 כוס
+
2 כפיות
+
1 כוס
+
1/2 כוס
+
1/4 1 כוסות
+
1 כפית
+
1 כפית
+
1 כפית
+
1/2 כפית
+
לציפוי
+
1 אצבע
+
6 כפות
+
5 כפות
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד | |
1/4 1 כוס חלב צמחי (סויה/ שקדים/ שיבולת שועל) | |
2 כפיות חומץ | |
1 כוס סוכר חום כהה | |
1/2 כוס סוכר לבן | |
1/4 1 כוסות קמח | |
1 כפית אבקת אפייה | |
1 כפית סודה לשתייה | |
1 כפית אבקת קפה נמס | |
1/2 כפית מלח |
לציפוי |
1 אצבע BAKEIT שוקולד | |
6 כפות מים | |
5 כפות סוכר |
Tools
כלים במתכון זה
קערה גדולה
מטרפה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית קפיץ עגולה
Ingredients
-
2 אצבעות BakeIt שוקולד
-
1/4 1 כוס חלב צמחי (סויה/ שקדים/ שיבולת שועל)(300 מ"ל)
-
2 כפיות חומץ(12 מ"ל)
-
1 כוס סוכר חום כהה(200 גרם)
-
1/2 כוס סוכר לבן(100 גרם)
-
1/4 1 כוסות קמח(175 גרם)
-
1 כפית אבקת אפייה(3 גרם)
-
1 כפית סודה לשתייה(3 גרם)
-
1 כפית אבקת קפה נמס
-
1/2 כפית מלח(3 גרם)
-
לציפוי
-
1 אצבע BAKEIT שוקולד
-
6 כפות מים(70 מ"ל)
-
5 כפות סוכר(70 גרם)
Directions
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מוציאים לקערה גדולה 2 אצבעות BAKEIT שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערה חלב צמחי, חומץ, סוכר חום וסוכר לבן וטורפים היטב עד לאחידות.
- מוסיפים לקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתיה, אבקת קפה נמס ומלח וטורפים לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- מוזגים את התערובת לתבנית ואופים כ-30-40 דק', עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (מקפידים לא לייבש את העוגה).
ציפוי (לא חובה):
- מחממים בקערה קטנה את כל מרכיבי הציפוי, מערבבים יחד לקבלת רוטב אחיד ושופכים את הציפוי על העוגה המקוררת.