עוגה בחושה וניל שוקוצ'יפס
עוגת שוקוצ'יפס שכל הילדים אוהבים, פשוטה להכנה, תכינו ותתמכרו.
+
לעוגה
+
1 אצבע
+
2
+
3/4 כוס
+
1 גביע
+
1 כוס
+
8 כפות
+
1 כף
+
לקראמבל (אופציונאלי)
+
1 אצבע
+
3/4 כוס
+
1/4 כוס
+
3 כפות
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
לעוגה |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
2 ביצים | |
3/4 כוס סוכר | |
1 גביע שמנת חמוצה 15% | |
1 כוס קמח תופח | |
8 כפות שוקו-צ'יפס | |
1 כף קמח |
לקראמבל (אופציונאלי) |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
3/4 כוס קמח | |
1/4 כוס סוכר דמררה | |
3 כפות שוקו-צ'יפס |
Tools
כלים במתכון זה
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית אפייה/אינגליש קייק
לקקן
מטרפה
קערה גדולה
תנור אפייה
Ingredients
-
לעוגה
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
2 ביצים
-
3/4 כוס סוכר(150 גרם)
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%
-
1 כוס קמח תופח(140 גרם)
-
8 כפות שוקו-צ'יפס(75 גרם)
-
1 כף קמח
-
לקראמבל (אופציונאלי)
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
3/4 כוס קמח(110 גרם)
-
1/4 כוס סוכר דמררה(50 גרם)
-
3 כפות שוקו-צ'יפס(30 גרם)
Directions
אופן ההכנה:
הכנת העוגה:
מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים את הביצים וטורפים היטב, מוסיפים גם את הסוכר וממשיכים לטרוף.
- מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים היטב. מערבבים פנימה את הקמח עד לקבלת בלילה אחידה.
- מערבבים בקערה קטנה את השוקו-צ'יפס עם כף קמח ומוסיפים לבלילת העוגה. מערבבים את תערובת העוגה היטב ומוזגים לתבנית אינגליש קייק.
הכנת הקראמבל:
- מערבבים בקערה את הקמח והסוכר.
- מוציאים לקערה גדולה 1 אצבע BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה ומערבבים עם תערובת הקמח והסוכר עד לקבלת בצק פירורי.
- מוסיפים את השוקו-צ'יפס ומערבבים.
- מפזרים את הקראמבל מעל בלילת העוגה בתבנית.
- אופים את העוגה יחד עם הקראמבל כ-25-35 דק' עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).