עוגת וניל טבעונית עם קראמבל
עוגת טבעונית טעימה בטירוף עם שדרוג קראמבל
+
:לעוגה
+
1 אצבע
+
1 כוס פחות כף
+
1 כוס
+
1/2 כוס
+
1/2 כף
+
1/2 1 כוסות
+
1/4 כוס
+
1 כפית
+
1/2 כפית
+
:לקראמבל
+
1 אצבע
+
1 כוס
+
1/4 כוס
+
1/4 כוס אגוזי לוז / מלך קצוצים גס
Ingredients
מרכיבים
:לעוגה |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1 כוס פחות כף חלב סויה | |
1 כוס סוכר לבן | |
1/2 כוס סוכר דמררה | |
1/2 כף חומץ | |
1/2 1 כוסות קמח לבן | |
1/4 כוס קורנפלור | |
1 כפית אבקת אפיה | |
1/2 כפית מלח |
:לקראמבל |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1 כוס קמח | |
1/4 כוס סוכר דמררה | |
1/4 כוס אגוזי לוז / מלך קצוצים גס |
Tools
כלים במתכון זה
קערה גדולה
מטרפה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
נייר אפיה
תנור אפייה
Ingredients
-
:לעוגה
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1 כוס פחות כף חלב סויה(225 מ"ל)
-
1 כוס סוכר לבן(200 גרם)
-
1/2 כוס סוכר דמררה(100 גרם)
-
1/2 כף חומץ
-
1/2 1 כוסות קמח לבן(210 גרם)
-
1/4 כוס קורנפלור(35 גרם)
-
1 כפית אבקת אפיה(3 גרם)
-
1/2 כפית מלח(3 גרם)
-
:לקראמבל
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1 כוס קמח(140 גרם)
-
1/4 כוס סוכר דמררה(50 גרם)
-
1/4 כוס אגוזי לוז / מלך קצוצים גס(30 גרם)
Directions
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים, סוכר דמררה, סוכר, חלב סויה, חומץ וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קורנפלור, קמח, אבקת אפיה ומלח וטורפים עד לקבלת מסה אחידה.
- מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק.
להכנת הקראמבל (אופציונלי):
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים את הקמח והסוכר ומערבבים עד לקבלת בצק פרורי.
- מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.
- מפזרים את הקראמבל מעל בלילת העוגה בתבנית.
אופים כ 40-50 דק', עד שקיסם שננעץ בעוגה ויוצא עם מעט פרורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).
טיפ:
לעוגה גדולה יותר מכפילים כמויות.