עוגת בננות טבעונית

עוגת בננות עסיסית במיוחד, גם פרווה וגם טבעונית. צריך יותר מזה ? בתאבון.
+
2 אצבעות
+
5
+
2/3 כוס
+
1/2 1 כוסות סוכר חום בהיר "דמררה"/ סוכר לבן
+
2/3 2 כוסות
+
1 שקית
+
1/2 כפית
+
1 כוס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt וניל
5 בננות בשלות במיוחד
2/3 כוס חלב צמחי (סויה/ שקדים/ שיבולת שועל) (150 מ"ל)
1/2 1 כוסות סוכר חום בהיר "דמררה"/ סוכר לבן סוכר (300 גרם)
2/3 2 כוסות קמח לבן (330 גרם)
1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
1/2 כפית מלח (3 גרם)
1 כוס שוקו-צ'יפס (150 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

מטרפה
מטרפה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תנור אפייה
תנור אפייה
קערה גדולה
קערה גדולה
עוגת בננות טבעונית

Ingredients

Share

הוראות הכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות.

  1. מוציאים לקערה גדולה 2 אצבעות BAKEIT וניל וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה
  2. מוסיפים לקערה את הבננות ומועכים היטב.
  3. מוסיפים לפי הסדר את שאר החומרים וטורפים בין כל הוספה של מרכיב.
  4. מוזגים את התערובת ל-2 תבנית אינגליש קייק ואופים  כ-30-40 דק' עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (חשוב לא לייבש את העוגה). 
עוגת גבינה פירורים קרה
"פיצוציות" שוקולד
0 0