עוגת ביסקוויטים שוקולד וניל
העוגה הכי אהובה בכל בית
+
:לקרם וניל
+
1 אצבע
+
1 מיכל
+
3 כפות
+
:לקרם שוקולד
+
1 אצבע
+
2 מיכלים
+
1/2 כוס
+
:להרכבת העוגה
+
1 חבילת בסקוויטים
+
1 כוס
+
ניתן להוסיף לחלב: חצי כפית נס קפה ושתי כפיות שוקולית, אספרסו, כפית תמצית וניל
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
:לקרם וניל |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1 מיכל שמנת מתוקה | |
3 כפות סוכר לבן |
:לקרם שוקולד |
1 אצבע BAKEIT שוקולד | |
2 מיכלים שמנת מתוקה | |
1/2 כוס סוכר לבן |
:להרכבת העוגה |
1 חבילת בסקוויטים | |
1 כוס חלב | |
ניתן להוסיף לחלב: חצי כפית נס קפה ושתי כפיות שוקולית, אספרסו, כפית תמצית וניל |
Tools
כלים במתכון זה
נייר אפייה (לא חובה)
מטרפה
תבנית חד פעמית 26*32 / פיירקס
מיקסר ידני או שולחני
קערה גדולה
Ingredients
-
:לקרם וניל
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1 מיכל שמנת מתוקה(250 מ"ל)
-
3 כפות סוכר לבן(30 גרם)
-
:לקרם שוקולד
-
1 אצבע BAKEIT שוקולד
-
2 מיכלים שמנת מתוקה(500 מ"ל)
-
1/2 כוס סוכר לבן(100 גרם)
-
:להרכבת העוגה
-
1 חבילת בסקוויטים(250 גרם)
-
1 כוס חלב(240 מ"ל)
-
ניתן להוסיף לחלב: חצי כפית נס קפה ושתי כפיות שוקולית, אספרסו, כפית תמצית וניל
Directions
הוראות הכנה:
להכנת קרם וניל:
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה יחד עם השמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מקררים את התערובת כחצי שעה במקרר או רבע שעה במקפיא.
- מקציפים בעזרת מיקסר שולחני / ידני את התערובת ביחד עם הסוכר.
להכנת קרם שוקולד:
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה גדולה יחד עם השמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מקררים את התערובת כחצי שעה במקרר או רבע שעה במקפיא.
- מקציפים בעזרת מיקסר שולחני/ ידני את התערובת ביחד עם מיכל שמנת מתוקה נוסף והסוכר.
להרכבת העוגה:
- טובלים היטב את הביסקוויטים בחלב המתובל ומסדרים בתחתית התבנית.
- מורחים חצי מכמות קרם השוקולד על גבי שכבת הביסקוויטים ומיישרים.
- מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב על גבי קרם השוקולד.
- מורחים חצי מהכמות הנותרת של קרם השוקולד על גבי הביסקוויטים ומיישרים.
- מסדרים שכבה שלישית של ביסקוויטים טבולים בחלב על גבי קרם השוקולד, מורחים את כל כמות קרם הוניל על שכבת הביסקוויטים ומיישרים את פני השטח.
- מעבירים לקירור במקרר לפחות 4 שעות (עדיף ללילה).
טיפ:
ניתן לקשט את העוגה באבקת קקאו או גנאש שוקולד.
ניתן להקפיא את העוגה ולהנות ממנה גם ישירות מהמקפיא כמו עוגת גלידה