עוגיות שוקולד רכות
עוגיות שוקולד סופר רכות
+
1 אצבע
+
1
+
1/2 כוס
+
1/2 כוס פחות כף
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT שוקולד | |
1 ביצים | |
1/2 כוס קמח לבן | |
1/2 כוס פחות כף סוכר לבן |
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
כף
נייר אפיה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
מיקסר ידני או שולחני
Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT שוקולד
-
1 ביצים
-
1/2 כוס קמח לבן(70 גרם)
-
1/2 כוס פחות כף סוכר לבן(90 גרם)
Directions
אופן הכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות.
- טורפים בעזרת מטרפה או מקציפים בעזרת מיקסר יחד את הביצה והסוכר במהירות גבוהה, עד שהתערובת בהירה ותפוחה.
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה. מוסיפים לקערת הביצים והסוכר וטורפים עד שכל התערובת נצבעת שוקולד.
- שופכים את הקמח על התערובת ומקפלים פנימה בעזרת לקקן רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת.
- מניחים בעזרת שתי כפיות עיגולים על נייר האפייה (יש לעשות מרווחים בין עוגיה לעוגייה מאחר והעוגיות תופחות משתטחות במהלך האפיה).
- אופים בין 5-6 דקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות ומתקשות מעט לאחר קירור בחוץ).