עוגיות שוקולד פאדג' (ללא גלוטן)
האורחים כבר בדרך ונזכרתם שאין עוגיות? אין צורך להיבהל, אפשר ברגע להכין עוגיות פאדג' מדהימות.
+
2 אצבעות
+
4
+
1/2 כוס
+
1/2 2 שקיות
+
1/3 כוס
+
1/2 כפית
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד | |
4 חלבונים | |
1/2 כוס קקאו | |
1/2 2 שקיות אבקת סוכר | |
1/3 כוס שוקו-צ'יפס | |
1/2 כפית מלח |
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
מטרפה
קערה גדולה
נייר אפייה (לא חובה)
Ingredients
-
2 אצבעות BakeIt שוקולד
-
4 חלבונים
-
1/2 כוס קקאו(70 גרם)
-
1/2 2 שקיות אבקת סוכר(250 גרם)
-
1/3 כוס שוקו-צ'יפס(50 גרם)
-
1/2 כפית מלח(3 גרם)
Directions
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
- מוציאים לקערה גדולה 2 אצבעות BAKEIT שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה
- מוסיפים חלבונים וטורפים היטב. מוסיפים קקאו, אבקת סוכר, מלח וטורפים שוב. מערבבים פנימה את השוקו-צ'יפס, מתקבלת תערובת נוזלית מעט.
- יוצרים בעזרת שתי כפות ערמות קטנות של התערובת במרווחים זאת מזאת על גבי תבניות מרופדות בנייר אפיה.
- אופים בין 6-7 דק'. יש להקפיד לסובב את התבנית לאחר 3 דקות לקבלת אפייה אחידה.
- העוגיות צריכות לצאת מעט רכות מהתנור ומתייצבות לאחר הקירור.