עוגיות שוקולד פאדג' (ללא גלוטן)

האורחים כבר בדרך ונזכרתם שאין עוגיות? אין צורך להיבהל, אפשר ברגע להכין עוגיות פאדג' מדהימות.
+
2 אצבעות
+
4
+
1/2 כוס
+
1/2 2 שקיות
+
1/3 כוס
+
1/2 כפית

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt שוקולד
4 חלבונים
1/2 כוס קקאו (70 גרם)
1/2 2 שקיות אבקת סוכר (250 גרם)
1/3 כוס שוקו-צ'יפס (50 גרם)
1/2 כפית מלח (3 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
מטרפה
מטרפה
קערה גדולה
קערה גדולה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
עוגיות שוקולד פאדג'  (ללא גלוטן)

Ingredients

Share

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

  1. מוציאים לקערה גדולה 2 אצבעות BAKEIT שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה
  2. מוסיפים חלבונים וטורפים היטב. מוסיפים קקאו, אבקת סוכר, מלח וטורפים שוב. מערבבים פנימה את השוקו-צ'יפס, מתקבלת תערובת נוזלית מעט.
  3. יוצרים בעזרת שתי כפות ערמות קטנות של התערובת במרווחים זאת מזאת על גבי תבניות מרופדות בנייר אפיה.
  4. אופים בין 6-7 דק'. יש להקפיד לסובב את התבנית לאחר 3 דקות לקבלת אפייה אחידה. 
  5.  העוגיות צריכות לצאת מעט רכות מהתנור ומתייצבות לאחר הקירור.
מילקי שוקולד וקצפת וניל
גלידה שוקולד
1 0