עוגיות שוקולד לבן ואוכמניות

אוהבים אוכמניות? אוהבים שוקולד לבן? בול בשבילכם. העוגיות הכי מיוחדות שיש.
+
2 אצבעות
+
2 כוסות
+
1/4 כוס
+
1/2 1 חבילות
+
2
+
3 כוסות+ 3 כפות
+
6 גרם
+
1.5 כפיות
+
1 כוס
+
1/2 כוס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt וניל
2 כוסות סוכר לבן (400 גרם)
1/4 כוס סוכר חום דמררה (50 גרם)
1/2 1 חבילות חמאה רכה (150 גרם)
2 ביצים
3 כוסות+ 3 כפות קמח (450 גרם)
6 גרם מלח כפית
1.5 כפיות אבקת אפייה
1 כוס שוקו-צ'יפס לבן (150 גרם)
1/2 כוס אוכמניות קפואות (100 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
מטרפה
מטרפה
מיקסר חשמלי
מיקסר חשמלי
קערה גדולה
קערה גדולה
תנור אפייה
תנור אפייה
עוגיות שוקולד לבן ואוכמניות

Ingredients

Share

הוראות הכנה:

  1. מחממים ,תנור ל-180 מעלות. 
  2. מוציאים לקערה גדולה 2 אצבעות BAKEIT וניל וממיסים במקירולג בפולסים עד להמסה מלאה.
  3. מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה, אצבעות BAKEIT המומסת ושני סוגי הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי פעולת המיקסר, עד לקבלת תערובת אחידה. עוצרים את המיקסר ומוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומערבבים רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת. 
  5. עוצרים את המיקסר, מוסיפים שוקו-צ'יפס ואוכמניות קפואות ומערבבים מעט בכדי לפזרם בתערובת בצורה אחידה. 
  6. יוצרים בעזרת הידיים עוגיות בגודל של כדור פינג פונג (50 גרם בערך) ומניחים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 
  7. אופים בין 10-12 דק', מסובבים את התבנית לאחר כ-5 דק' בערך לקבלת אפייה אחידה.
  8. העוגיות מוכנות כאשר הקצוות קשים וזהובים מעט ומרכז העוגייה עדיין בהיר. 
  9. מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.
עוגת שוקולד פאדג'
קרפ וניל ב- 3 מרכיבים
0 0