עוגיות שוקולד לבן ואוכמניות
אוהבים אוכמניות? אוהבים שוקולד לבן? בול בשבילכם. העוגיות הכי מיוחדות שיש.
+
2 אצבעות
+
2 כוסות
+
1/4 כוס
+
1/2 1 חבילות
+
2
+
3 כוסות+ 3 כפות
+
6 גרם
+
1.5 כפיות
+
1 כוס
+
1/2 כוס
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
2 אצבעות BakeIt וניל | |
2 כוסות סוכר לבן | |
1/4 כוס סוכר חום דמררה | |
1/2 1 חבילות חמאה רכה | |
2 ביצים | |
3 כוסות+ 3 כפות קמח | |
6 גרם מלח | |
1.5 כפיות אבקת אפייה | |
1 כוס שוקו-צ'יפס לבן | |
1/2 כוס אוכמניות קפואות |
Tools
כלים במתכון זה
נייר אפייה (לא חובה)
מטרפה
מיקסר חשמלי
קערה גדולה
תנור אפייה
Ingredients
-
2 אצבעות BakeIt וניל
-
2 כוסות סוכר לבן(400 גרם)
-
1/4 כוס סוכר חום דמררה(50 גרם)
-
1/2 1 חבילות חמאה רכה(150 גרם)
-
2 ביצים
-
3 כוסות+ 3 כפות קמח(450 גרם)
-
6 גרם מלחכפית
-
1.5 כפיות אבקת אפייה
-
1 כוס שוקו-צ'יפס לבן(150 גרם)
-
1/2 כוס אוכמניות קפואות(100 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
- מחממים ,תנור ל-180 מעלות.
- מוציאים לקערה גדולה 2 אצבעות BAKEIT וניל וממיסים במקירולג בפולסים עד להמסה מלאה.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה, אצבעות BAKEIT המומסת ושני סוגי הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי פעולת המיקסר, עד לקבלת תערובת אחידה. עוצרים את המיקסר ומוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומערבבים רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת.
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים שוקו-צ'יפס ואוכמניות קפואות ומערבבים מעט בכדי לפזרם בתערובת בצורה אחידה.
- יוצרים בעזרת הידיים עוגיות בגודל של כדור פינג פונג (50 גרם בערך) ומניחים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בין 10-12 דק', מסובבים את התבנית לאחר כ-5 דק' בערך לקבלת אפייה אחידה.
- העוגיות מוכנות כאשר הקצוות קשים וזהובים מעט ומרכז העוגייה עדיין בהיר.
- מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.