עוגיות ריבה טבעוניות

עוגיות ריבה טבעוניות נימוחות והכי בטעם של פעם. וטבעוני. יש יותר מזה? רוצו להכין
+
1 אצבע
+
4\3 כוס
+
1/2 כוס
+
2 כפות
+
1/4 כוס
+
1/4 כפית
+
גרידה מחצי לימון (אופציונלי)
+
1/4 כוס
+
צנצנת ריבה בכל טעם שאוהבים
+
⅓ כוס שקדים פרוס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל
4\3 כוס קמח לבן (120 גרם)
1/2 כוס אבקת שקדים (50 גרם)
2 כפות קורנפלור (20 גרם)
1/4 כוס אבקת סוכר (60 גרם)
1/4 כפית מלח
גרידה מחצי לימון (אופציונלי)
1/4 כוס חלב סויה (60 מ"ל)
צנצנת ריבה בכל טעם שאוהבים (לפחות 250 גרם)
⅓ כוס שקדים פרוס (30 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

קוקטים
קוקטים
נייר אפיה
נייר אפיה
סכין
סכין
לקקן
לקקן
עוגיות ריבה טבעוניות

Ingredients

Share

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית מרובעת 20X20 בנייר אפיה כאשר קצוות הנייר בולטות מעט מהתבנית (דבר שיקל עלינו בחילוץ העוגיות לאחר האפייה).
  2. מוציאים BAKEIT וניל לקערה בינונית וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  3. מוסיפים לקערה קמח, אבקת שקדים, קורנפלור, אבקת סוכר מלח וגרידת לימון.
  4. מערבבים בעזרת לקקן עד לקבלת פירורים גסים.
  5. מוסיפים את החלב סויה ומערבבים בעזרת לקקן לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
  6. בעזרת ידיים רטובות מעט, מעבירים ¾ מכמות הבצק לתבנית האפיה ומשטחים באופן אחיד בעזרת הידיים. מחוררים בעזרת מזלג.
  7. את הבצק שנשאר מניילנים ומכניסים להקפאה.
  8. אופים אפייה ראשונה ב-180 מעלות 15 דקות, רק עד שהבצק מזהיב מעט.
  9. מוציאים מהתנור ומורחים ריבה על גבי הבצק האפוי לכיסוי.
  10. מוציאים את הבצק שהכנסנו למקפיא ובעזרת הידיים מפוררים על גבי הריבה. מפזרים מעל גם את השקדים הפרוסים.
  11. אופים אפייה שניה ב-180 מעלות, 15-20 דקות, עד שפרורי הבצק והשקדים מזהיבים והריבה מבעבעת.
  12. מוצאים מהתנור ומקררים לחלוטין בתוך התבנית, לאחר הקירור מחלצים את העוגיות מהתבנית בעזרת נייר האפייה ומעבירים לקרש חיתוך.
  13. חותכים את העוגיות לריבועים לפי גודל ומספר העוגיות הרצוי. 
  14. טיפ ניתן לקשט את העוגיות באבקת סוכר.
חיתוכיות שוקולד חלבה טבעוניות
עוגת לימון בחושה
0 0