עוגיות צ'ואיות וניל

עוגיות צ'ואיות ורכות בטעם וניל
  • 55 דקות
  • 12-14 עוגיות גדולות (כ- 40 גרם לעוגיה)
  • בינוני
  • 3 אהבתי
  • 790 צפיות
  • שתף
+
2 אצבעות
+
1
+
1/4 1 כוסות + כף
+
1 כוס

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
2 אצבעות BAKEIT וניל
1 ביצים
1/4 1 כוסות + כף קמח לבן (90 גרם)
1 כוס סוכר חום כהה (200 גרם)

Tools

כלים במתכון זה

מטרפה
מטרפה
לקקן
לקקן
תבנית אפיה
תבנית אפיה
נייר אפיה
נייר אפיה
תנור אפייה
תנור אפייה
עוגיות צ'ואיות וניל

Ingredients

Share

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות.

  1. מוציאים 2 אצבעות BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים סוכר חום וטורפים היטב.
  3. מוסיפים ביצה וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. שופכים  את הקמח על התערובת ומקפלים פנימה בעזרת לקקן רק עד שכל הקמח נבלע בתערובת. ניתן להיעזר מעט בידיים לערבוב עד קבלת בצק אחיד.
  5. יוצרים מהבצק כדורים במשקל 40 גרם (בגודל כדור פינג פונג בערך).
  6. מעבירים את הכדורים לקירור במקפיא של כחצי שעה.
  7. מסדרים את הכדורים המקוררים על 2 מגשי אפייה מרופדים בנייר אפייה, במרווחים גדולים, לא יותר מ 7 עוגיות במגש.
  8. אופים כל תבנית בנפרד למשך 10-12 דקות כאשר מסובבים את התבנית פעם אחת במחצית הזמן לקבלת אפיה אחידה. במהלך האפיה העוגיות ישתטחו ויתרחבו מעט ויקבלו סדקים קטנים. מוציאים את העוגיות מהתנור כאשר הן עדיין רכות, שחומות מעט בשוליים אבל המרכז עדיין בהיר. העוגיות יתקשו במהלך הקירור, ישתטחו ויסדקו עוד קצת .
עוגת ביסקוויטים שוקולד וניל
עוגיות שוקולד רכות
0 0