עוגיות סנדוויץ' שוקולד וניל טבעוניות
עוגיות סנדויץ שוקולד נפלאות אצלכם בבית
+
עוגיות שוקולד:
+
3
+
2\1 כוס
+
כוס וחצי
+
כוס
+
כף וחצי
+
כפית
+
כפית
+
כפית
+
3\1 כוס
+
קרם וניל (מילוי):
+
2
+
2 כוסות
+
כפית
+
כף
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
עוגיות שוקולד: |
3 BAKEIT שוקולד | |
2\1 כוס קקאו | |
כוס וחצי אבקת סוכר | |
כוס קמח לבן | |
כף וחצי קורנפלור | |
כפית מלח | |
כפית אבקת קפה נמס | |
כפית סודה לשתייה | |
3\1 כוס חלב סויה |
קרם וניל (מילוי): |
2 BAKEIT וניל | |
2 כוסות אבקת סוכר | |
כפית מלח | |
כף חלב סויה |
Tools
כלים במתכון זה
לקקן
שק זילוף
מערוך
מיקסר חשמלי
תבנית אפייה/אינגליש קייק
קערה
Ingredients
-
עוגיות שוקולד:
-
3 BAKEIT שוקולד
-
2\1 כוס קקאו(70 גרם)
-
כוס וחצי אבקת סוכר(180 גרם)
-
כוס קמח לבן(140 גרם)
-
כף וחצי קורנפלור(15 גרם)
-
כפית מלח(6 גרם)
-
כפית אבקת קפה נמס
-
כפית סודה לשתייה(4 גרם)
-
3\1 כוס חלב סויה(80 מ"ל)
-
קרם וניל (מילוי):
-
2 BAKEIT וניל
-
2 כוסות אבקת סוכר(240 גרם)
-
כפית מלח(6 גרם)
-
כף חלב סויה(15 מ"ל)
Directions
הוראות הכנה:
עוגיות שוקולד:
- מוציאים 3 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה בינונית וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים קקאו, אבקת סוכר, קמח, קורנפלור, מלח, קפה נמס וסודה לשתיה. מערבבים בעזרת לקקן לקבלת בצק פירורי.
- מוסיפים חלב סויה ומערבבים בעזרת לקקן, לקבלת בצק שוקולדי ואחיד.
- מחלקים את הבצק לשניים.
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מעברים חצי מהבצק לנייר אפיה. מכסים בנייר אפיה נוסף, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי של כחצי ס"מ.
- מקלפים את נייר האפיה העליון, קורצים לעוגיות. בעזרת פלטה מעבירים את הבצק הקרוץ לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. במידה והבצק דביק ואינו נפרד מהנייר אפיה, ניתן להכניסו לקירור של כ-10 דקות למקרר.
- חוזרים על פעולה זה עם שאריות הבצק ועם החצי השני של הבצק ששמרנו בצד.
- אופים ב-160 מעלות, 15 דקות.
- מסובבים את התבנית באמצע לקבלת אפיה אחידה.
- מקררים את העוגיות לחלוטין לפני הכנת המילוי.
קרם וניל (מילוי):
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT וניל לקערה בינונית וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מעבירים לקערת מיקסר ומוסיפים אבקת סוכר ומלח.
- מערבלים במהירות נמוכה בעזרת וו הגיטרה. עד קבלת תערובת אחידה.
- עוצרים את המיקסר ומנקים את דפנות הקרעה בעזרת לקקן.
- מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית. מוסיפים כף חלב סויה, וממשיכים לערבל כחצי דקה נוספת.
הרכבת העוגיות:
- בעזרת שק זילוף או 2 כפיות מזלפים מהקרם וניל על מחצית מכמות העוגיות (מזליף על פני השטח העליונים של העוגיות, החלק שלא נגע בתבנית).
- לאחר הזילוף, מכסים בעוגיה נוספת, לקבלת עוגיות סנדוויץ' (מניחים את העוגיה העליונה כאשר שטח הפנים העליון של העוגיה נוגע בקרם).
- מאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
טיפ: לקבלת עוגיות בצבע שחור, יש להשתמש בקקאו שחור.