עוגיות טחינה טבעוניות
גם אם אתם לא אוהבים חלבה, לא תוכלו לעמוד בפני העוגיות המושלמות האלו. לא רק לטבעוניים :)
+
1 אצבע
+
3/4 כוס+ כף
+
1/2 כוס
+
1/2 1 כוסות
+
1 שקית
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל | |
3/4 כוס+ כף טחינה גולמית | |
1/2 כוס סוכר לבן | |
1/2 1 כוסות קמח תופח | |
1 שקית אבקת סוכר |
Tools
כלים במתכון זה
![נייר אפייה (לא חובה) נייר אפייה (לא חובה)](https://bakeit-dorot.co.il/wp-content/uploads/2020/05/05.png)
נייר אפייה (לא חובה)
![מטרפה מטרפה](https://bakeit-dorot.co.il/wp-content/uploads/2020/05/10.png)
מטרפה
![תנור אפייה תנור אפייה](https://bakeit-dorot.co.il/wp-content/uploads/2020/05/15.png)
תנור אפייה
![קערה גדולה קערה גדולה](https://bakeit-dorot.co.il/wp-content/uploads/2020/05/קערה.png)
קערה גדולה
![עוגיות טחינה טבעוניות](https://bakeit-dorot.co.il/wp-content/uploads/2020/05/עוגיות-טחינה-טבעוניות.jpg)
Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
3/4 כוס+ כף טחינה גולמית(180 גרם)
-
1/2 כוס סוכר לבן(100 גרם)
-
1/2 1 כוסות קמח תופח(210 גרם)
-
1 שקית אבקת סוכר(100 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערה טחינה וסוכר וטורפים בעזרת מטרפה עד לאיחוד החומרים.
- מוסיפים את הקמח ולשים בידיים עד לקבלת בצק.
- יוצרים כדורים במשקל 10 גרם (בגודל עגבניית שרי בערך), בשלב זה ניתן לגלגל את העוגיות באבקת סוכר ולסדר בשתי תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה.
- אופים כל מגש בנפרד כ 10-12 דק' (העוגיות מוכנות כאשר הן תופחות ונסדקות מעט אך לא משחימות).