עוגיות חמאה שוקולד
עוגיות שוקולד בשילוב חמאה כל כך פשוטות להכנה. 10 דקות הכנה ויש לכם עוגיות חמות וטעימות.
+
1 אצבע
+
1/2 1 חבילות
+
6 כפות + 1 כפית
+
1/2 1 כוסות
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT שוקולד | |
1/2 1 חבילות חמאה רכה | |
6 כפות + 1 כפית סוכר | |
1/2 1 כוסות קמח |
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
קערה גדולה
נייר אפיה
תבנית אפיה
מטרפה
Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT שוקולד
-
1/2 1 חבילות חמאה רכה(150 גרם)
-
6 כפות + 1 כפית סוכר(65 גרם)
-
1/2 1 כוסות קמח(210 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
- מוציאים את החמאה לטמפ' החדר.
- מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים חמאה רכה וסוכר וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים קמח וטורפים שוב.
- מרפדים 2 תבניות בנייר אפיה ובעזרת ידיים רטובות לוקחים כמות לעוגייה (כף), מגלגלים לכדור ומניחים בתבנית.
- אופים כ- 10 דקות בתנור. במידה ומכניסים את שני המגשים יחד, רצוי להחליף ביניהם מקום לאחר 5 דקות.
- העוגיות מוכנות כשנוצרים סדקים בקרום, אבל הן עדיין רכות וגבוהות. מוציאים מהתנור ומיד מועכים מעט עם תחתית כוס נקייה. מניחים להתקרר בטמפ' החדר כ-15 דקות.
טיפ:
בתנור ללא טורבו, הוסיפו עוד 1-2 דקות לאפייה.