עוגיות חמאה וניל
עוגיות חמאה נמסות. רוצו להכין כוס תה. מושלם.
+
1 אצבע
+
1/2 1 חבילות
+
5 כפות
+
1/2 1 כוסות
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1/2 1 חבילות חמאה רכה | |
5 כפות סוכר | |
1/2 1 כוסות קמח רגיל |
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
קערה גדולה
תבנית אפיה
כף
מטרפה
Ingredients
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1/2 1 חבילות חמאה רכה(150 גרם)
-
5 כפות סוכר(50 גרם)
-
1/2 1 כוסות קמח רגיל(210 גרם)
Directions
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מוציאים חמאה לטמפ' החדר.
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים חמאה רכה וסוכר וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח וטורפים שוב.
- מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה ובעזרת ידיים רטובות לוקחים כמות לעוגייה (כף), מגלגלים לכדור ומניחים בתבנית.
- אופים כ- 10 דקות בתנור. במידה ומכניסים את שני המגשים יחד, רצוי להחליף בינהם מקום לאחר 5 דק'.
- העוגיות מוכנות כשהשוליים מזהיבים קלות והמרכז נשאר בהיר. מוצאים מהתנור ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר כ- 15 דק'.
טיפ:
בתנור ללא טורבו, הוסיפו עוד 1-2 דקות לאפייה.