עוגה בחושה תפוזים

עוגת תפוזים מנצחת בניחוחות הדרים, אוורירית וטעימה. טורפים את כל החומרים וישר לתנור!
+
לעוגה
+
1 אצבע
+
2
+
3/4 כוס
+
2/3 כוס
+
1 כוס לציפוי (אופציונאלי)
+
גרידה מחצי תפוז
+
לציפוי (אופציונאלי)
+
1 אצבע
+
1/4 כוס
+
1 כף
+
גרידה מחצי תפוז

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

מרכיבים

Adjust Servings:
לעוגה
1 אצבע BAKEIT וניל
2 ביצים
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
2/3 כוס מיץ תפוזים (150 מ"ל)
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
גרידה מחצי תפוז
לציפוי (אופציונאלי)
1 אצבע BAKEIT וניל
1/4 כוס מיץ תפוזים (50 מ"ל)
1 כף סוכר (10 גרם)
גרידה מחצי תפוז

Tools

כלים במתכון זה

תנור אפייה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
נייר אפייה (לא חובה)
קערה
קערה
מיקסר חשמלי
מיקסר חשמלי
מטרפה
מטרפה
לקקן
לקקן
תבנית אפייה/אינגליש קייק
תבנית אפייה/אינגליש קייק
עוגה בחושה תפוזים

Ingredients

  • לעוגה

  • לציפוי (אופציונאלי)

Share

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  1. מקציפים ביצים וסוכר במיקסר שולחני/ ידני עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
  2. מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  3. מוסיפים לאצבע המומסת מיץ תפוזים וגרידת תפוז וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה, לאחר מכן מוסיפים את הקמח וטורפים שוב.
  4. מוסיפים את קציפת הביצים לבלילה בהדרגה (כל פעם שליש).
  5. מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים כ-25-35 דק' עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה). 

הכנת ציפוי

  1. מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים מיץ תפוזים, גרידת תפוז וסוכר וטורפים היטב. 
  3. מוזגים את הציפוי על העוגה המצוננת.
עוגיות טחינה טבעוניות
עוגה בחושה קפה
0 0