עוגה בחושה תפוזים
עוגת תפוזים מנצחת בניחוחות הדרים, אוורירית וטעימה. טורפים את כל החומרים וישר לתנור!
+
לעוגה
+
1 אצבע
+
2
+
3/4 כוס
+
2/3 כוס
+
1 כוס
לציפוי (אופציונאלי)
+
גרידה מחצי תפוז
+
לציפוי (אופציונאלי)
+
1 אצבע
+
1/4 כוס
+
1 כף
+
גרידה מחצי תפוז
Ingredients
מרכיבים
Adjust Servings:
לעוגה |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
2 ביצים | |
3/4 כוס סוכר | |
2/3 כוס מיץ תפוזים | |
1 כוס קמח תופח | |
גרידה מחצי תפוז |
לציפוי (אופציונאלי) |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1/4 כוס מיץ תפוזים | |
1 כף סוכר | |
גרידה מחצי תפוז |
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
קערה
מיקסר חשמלי
מטרפה
לקקן
תבנית אפייה/אינגליש קייק
Ingredients
-
לעוגה
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
2 ביצים
-
3/4 כוס סוכר(150 גרם)
-
2/3 כוס מיץ תפוזים(150 מ"ל)
-
1 כוס קמח תופח(140 גרם)
-
גרידה מחצי תפוז
-
לציפוי (אופציונאלי)
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1/4 כוס מיץ תפוזים(50 מ"ל)
-
1 כף סוכר(10 גרם)
-
גרידה מחצי תפוז
Directions
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מקציפים ביצים וסוכר במיקסר שולחני/ ידני עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לאצבע המומסת מיץ תפוזים וגרידת תפוז וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה, לאחר מכן מוסיפים את הקמח וטורפים שוב.
- מוסיפים את קציפת הביצים לבלילה בהדרגה (כל פעם שליש).
- מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים כ-25-35 דק' עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (הקפידו לא לייבש את העוגה).
הכנת ציפוי
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים מיץ תפוזים, גרידת תפוז וסוכר וטורפים היטב.
- מוזגים את הציפוי על העוגה המצוננת.