עוגה בחושה קפה
עוגה קלילה להכנה, בחושה ולחה שמכינים בצ'יק צ'ק.
+
לעוגה
+
1 אצבע
+
2
+
3/4 כוס דמררה או לבן
+
2/3 כוס
+
2 כפיות
+
1 כוס
+
לציפוי (אופציונאלי)
+
1 אצבע
+
1 כפית
+
1 כף
+
2 כפות
Ingredients
מרכיבים
לעוגה |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
2 ביצים | |
3/4 כוס דמררה או לבן סוכר | |
2/3 כוס מים רותחים | |
2 כפיות אבקת קפה נמס | |
1 כוס קמח תופח |
לציפוי (אופציונאלי) |
1 אצבע BAKEIT וניל | |
1 כפית אבקת קפה נמס | |
1 כף סוכר לבן | |
2 כפות מים |
Tools
כלים במתכון זה
תנור אפייה
נייר אפייה (לא חובה)
קערה
מטרפה
תבנית אפייה/אינגליש קייק
Ingredients
-
לעוגה
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
2 ביצים
-
3/4 כוס דמררה או לבן סוכר(150 גרם)
-
2/3 כוס מים רותחים(150 מ"ל)
-
2 כפיות אבקת קפה נמס(10 גרם)
-
1 כוס קמח תופח(140 גרם)
-
לציפוי (אופציונאלי)
-
1 אצבע BAKEIT וניל
-
1 כפית אבקת קפה נמס(5 גרם)
-
1 כף סוכר לבן(10 מ"ל)
-
2 כפות מים(30 מ"ל)
Directions
הכנת העוגה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים לפי הסדר ומערבבים בעזרת מטרפה תוך כדי הוספת המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ 25-35 דק' עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
הכנת ציפוי
- מוציאים 1 אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים אבקת קפה נמס, מים וסוכר, טורפים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוזגים את הציפוי מעל העוגה המצוננת.